Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorom óta oda vagyok az unokatesómért! Tényleg mindent megpróbáltam de egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni! Lelkileg nagyon megvisel, napok óta képtelen vagyok bármit is csinálni, nem tudok enni, gyomoridegem van stb. Mit tehetnék?
Csak normális válaszokat/tanácsokat várok!
19/F
Megértelek.Van ilyen.
De az a legjobb ha keresel magadnak egy másik csajt.Majd elfelejted.:)
És amúgy ő ezt tudja?
Mit reagál rá?
Hány éves?
Ő nem érez így?
Nekem is van egy rokonom aki iránt vonzódok, néha szerelmet is szoktam érezni iránta, de ilyen durván azért nem. És ez remélem így is fog maradni, nem fogok jobban érdeklődni iránta. Sőt, az lenne a legjobb, ha el is múlna a dolog. :)
Mondjuk attól függetlenül ki szeretnék próbálni vele egy menetet. :) Vonzó, gyönyörű lány. :)
Az érzelmek szempontjából most nem releváns, hogy ő az unokatesód. Van egy csaj, aki bejön, és aki nem viszonozza az érzéseidet.
Hidd el, ha találsz egy olyan lányt, aki tényleg magával ragad, egyből elfelejted ezt a reménytelen rajongást. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!