Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a dolgot? Mit tegyek hogy ne legyen mindig gyomoridegem? Hogy oldottatok meg? Tudtok tanacsot adni? A tobbi lent!
Kiderult h a parom exe terhes. A kapcsolatunk elejen derult ki. Szamomra nagyon nehez ezt a dolgot kezelni, megemeszteni. Igazabol nem is a gyerekkel vn a gond de attol egy kicsit faj h ezt nm en adhattam meg elsonek a paromnak. Mindketten hibasak. A parom is tudja.
Az bant h az eletunkbe mindig ott lesz az exe.
Szeretem a parom hamarosan osszekoltozunk massal nm is tudom eljepzelni az eletem. Szakitani nm fogok vele nm bantam meg h ilyen dontest hoztam. Paromnak mondtam h a gyereket elhozhatja persze ha az exevel megtud egyezni.
Ha meghallom paromtol h hivta meg h mit akar gyomoridegem lesz es elegem vn ebbol. Ertem en h a gyerek miatt hivja de akkor is :(
Nem konnyu nekem :( paromnak sem konnyu de ezt mar nm lehet vissza forditani.
Olyanok is irjanak akik ilyen helyzetbe voltak!
nincs mit tenni.
ha szereted akkor el kell fogadni, hogy néha összefuttok majd az exével anyucival..és a gyerek néha nálatok is lesz.
De történt már olyan szar pocsék dolog is a történelemben h újra összejött ebből kifolyólag a pár.
Parom nm megy vissza hozza. Ketszer dobta eleg durvan. Megmondta attol h ott vn /lesz a gyerek nm megy vissza.
Kiabrandult belole. Megutalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!