Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy az exem lefizetett valakit, hogy tegyen tönkre lelkileg. Van ilyen?
Igen szemét voltam ez tény, de a párom sem törődött velem szülés után.
Lett egy gyermekünk majd utána már nem foglalkozott velem.
elváltak útjaink. Majd idővel jött egy pasi a semmiből, aki odajött hozzám kedves volt megértő, azt hittem, hogy ő a tökéletes, 5 hónapig voltunk együtt, heti 2-3x találkoztunk.
Beleszerettem teljesen, a lányom is megkedvelte. túl tökéletes volt minden. Majd Egyszer csak megmondta h el kell mondani h nem szeret mert rusnya vagyok, gyerekem van egy selejt vagyok, és csak játék volt az egész színészkedés, és felbérelték őt erre.
Teljesen összetörtem.
Majd a páromtól is kaptam levelet, h reméli ez jól esett.
Mi a véleményetek erről?
nem feltetlenul kell hogy lefekudjon vele a csajnak .... egyszeruen csak alazna hogy milyen kicsi a cerkaja , mit akar ezzel
hidd el az lenne az alazas
elmenne egy kicsit a kedve a dolgoktol
Hasonló történetről tudok, de nem expasi bérelt fel mást, hanem egy pasi exe, hogy eltávolítsa az adott pasi szeretőjét, mert hogy a két ember szerették egymás.
A megbizó csajnak volt egy szeretője, őt kérte fel, csak hogy a csaj számitása nem jött be, mert a felbérelt beleszeretett az áldozatába és elvette a gyülölt csajt feleségül, és azóta születtek gyerekeik:DD
Igaz a gyerekes csaj nem volt szerelmes, de egész értelmes vége lett az egésznek:D
Ezt a blamát:)
És hogy a mese, hogy ér véget:
A felbérlő azóta is fut az exszeretőpasija után és cirkuszol és próbálja az adott történettl zsarolni azon felül, hogy a srác nyakába akart egy olyan gyereket varni, aki nem az övé, és követelt pénzt rendszeresen. Egy darabig tejelt a pasi, aztán az asszony közbe lépett és lőn csoda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!