Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan fiút, akivel lelkileg egy hullámhosszon vagyok? (lent a java)
Művészlélek alatt mit értesz pontosan?
Hobbidon keresztül lehetne, pl ha érdekelnek a galériák, kiállítások, akkor elmész egyre, és ott szétnézel.
Viszont ha alapból így állsz hozzá, hogy "magamon kívül senkit sem bírok hosszú távon elviselni", akkor felesleges köröket futsz. Mert egy kapcsolat a másik elfogadásáról szól, minden hibájával együtt. Nem létezik tökéletes.
... ez így elég tág ahogy fogalmaztál, ahogy már előttem is írták, olyan környezetben kell keresni ami számodra megfelelő, galéria, kortárs művészeti előadások, vers felolvasás vagy bármi ilyen, aminek köze van, hozzád az érdeklődési körödhöz.
Egyébként sok vízfejű srác van aláírom és aki nem is az kétségek között vergődve és megbélyegezve próbál beilleszkedni a "nagymenők" közé így az értékes oldaluk rejtve marad, lehet barátaid között is van olyan aki művész lélek, csak mert már lehet sokat csalódtak elrejtik... bizonyos kapcsolati szinten előjön a valódi "én"
én se nagyon beszéltem olyannal, akivel egy hullámhosszon lennék. ha gondolod, beszélgethetünk :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!