Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak miért esik jól, ha szakítás után még direkt belerúg lelkileg a nőbe minden nap?
Figyelt kérdés
Rövid sztori: Nemis volt igazi kapcsolat, 3 hónapja összejárunk szexelni, de én közbe beleszerettem amit a tudtára is adtam az elmúlt hetekben...A végefelé úgy tűnt hogy ő is érez valamit irántam, nem csak szex volt hanem közös programok stb, azt mondta már fontos része vagyok az életének. Aztán egyik napról a másikra, tényleg minden elözmény nélkül kidobott, azzal a szöveggel hogy ennek semmi értelme amit csinálunk, és legyünk ezentúl csak munkatársak, ne is keressem többet ezen kivül, töröljem ki a számát ő is ezt teszi. Azóta szörnyűek a munkanapok, de ez nem elég szenvedés, ő még direkt bánt is. Odajön hozzám szünetbe hogy, ugye hogy mennyivel jobb érzés nekem hogy végre szabad vagyok? Mert ő sokkal jobban érzi magát hogy így döntött. Reméli hogy hamar találok más pasit...Mert ő hétvégén jól elvolt pár csajjal. Ilyeneket mondd, miközbe a fene se kiváncsi rá, de ő eröszakkal odajön szünetne hogy ezeket elmondja. A másik hogy azóta direkt flörtöl 2 nővel a szemem láttára munka közben, annyira szánalmasan feltűnően csinálja a műsort csak nekem. Normális az ilyen? Mikor én semmit se csináltam, annyi volt a bűnöm hogy komolyabb érzéseim voltak iránta. Valaki légyszíves fejtse meg nekem, hogy ez meg mi, ez a viselledés, mert én nem látok a férfiak fejébe egyáltalán.2014. júl. 21. 17:20
1/8 DanteSparda válasza:
miért úgy teszed fel a kérdést hogy egy férfinak? szerinted minden férfi egyforma?
2/8 anonim válasza:
Hülyét fogtál ki. Vagy csak annyira meg van zavarodva, esetleg árez ő is valamit, h tagadásból viselkedik így. Viszont ha ezért, akk nem érdemel meg. Gyökérje.
3/8 anonim válasza:
ha engem mellkason rúgna valaki, nekem se tetszene.
4/8 anonim válasza:
Újabb férfigyűlölő kérdés. Mi lenne, ha gyakorin sírás helyett elmennél sportolni, és a diszkóba ismerkedni?
5/8 anonim válasza:
Látja,hogy bosszant Téged.Mondd nevetve,hogy Te is örülsz,hogy szabad vagy,és kezdj el flörtölgetni kollégákkal.És járj el,és ismerkedj,beszélj a hódításaidról. Nem fog neki tetszeni.
6/8 anonim válasza:
Az a típisú férfi,aki azt hiszi,hogy másnak nem kellesz.Hát ez nem így van. Bizonyítsd be,hogy kellesz másnak is.De ezt már ne a munkahelyeden.
7/8 anonim válasza:
Szerintem az egoját igyekszik növelni ezzel. Komoly kapcsolatra alkalmatlan, ezt pedig így kompenzálja. Nem tudom, hogy le fog-e szállni valaha rólad, mindenesetre ne függj tőle érzelmileg, igyekezz továbblépni és mást keresni. Ha látja, hogy kiegyensúlyozott vagy és totál hidegen hagy téged, talán abbahagyja ezt.
8/8 anonim válasza:
Szedj össze egy kisportolt f@$zogányt aztán az majd jól szájbaveri ha problémázik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!