Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott egy 44 éves nőért!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott egy 44 éves nőért!?

Figyelt kérdés

A barátom elhagyott engem egy 44 kib*szott éves nőért. Ő 30 éves, én 18 vagyok. Miután összejöttünk, elmondta, hogy kifejezetten imponált neki az életkorom és egy nagy kincsnek tartja a fiatalságot. Ő is nagyon fiatalos, max. 24-nek is néz ki, tesz is a fiatalságáért, egészségéért. És a tegnapi nap folyamán kellett megtudnom az egyik kollegájától, hogy megcsalt azzal a nővel és miután ezt számonkértem rajta, a képembe vágta, hogy köztünk itt vége és még aznap kicuccolt tőlem.

Mi a fenét csináljak? Légyszi, segítsetek

2019. jún. 9. 00:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
94%
A 18 éves test mellé most alig használt agyat adunk.
2019. jún. 9. 09:56
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem vele jobban összeillik korban.
2019. jún. 9. 16:58
 23/29 anonim ***** válasza:
42%
Én idősebb vagyok, mint az a 44 éves nő, ha a lányom lennél azt mondanám Hál Istennek!!! És Te is azt fogod mondani talán már pár hónap múlva. Milyen értéked van? A fiatalságod, annyi minden előtted van még, nagyon gáz a 30 éves pasi, nekem kicsit undorító, gondolj csak bele, Te 18, Ő 30, 10 év múlva? Te 28 még végtelenül fiatal, Ő 40! A hölgy pedig 54! Ne bánj semmit, most kezdődik csak el az életed!!!
2019. jún. 9. 19:32
 24/29 anonim ***** válasza:
24%

Hmmm, kicsim... Hidd el, egyáltalán nem az adott nő és a te korod függvénye volt a dolog! Ha most még nem is, majd néhány év múlva magad is meglátod.

44/N (27 éves szeretővel) 😘

2019. jún. 9. 19:44
 25/29 anonim ***** válasza:

Szééééép trollkodás :D Csak kicsit megkésett, már nem fog rá őrjöngeni a kérdező, szóval elkéstél.

2019. jún. 9. 19:45
 26/29 anonim ***** válasza:
#25, nem nagyon foglalkoztat, hogy mit gondolsz... 😘
2019. jún. 9. 19:49
 27/29 anonim ***** válasza:

Jellegzetes trollkodási mód, 44 éves ember nem használ ilyen infantilis "emotikonokat", és főleg nem áll le "bi bi bí" szinten egy anonim oldalon kardozni, pláne ha az élete olyan jó.

2019. jún. 9. 19:52
 28/29 anonim ***** válasza:
40%
🤔 #27, folytathatjuk privátban, ha gondolod... (amúgy édes vagy, de az emoji használata nincs ám korhoz kötve)
2019. jún. 9. 19:57
 29/29 anonim ***** válasza:

Szemét volt veled, fájni fog pár hónapig, de fiatal vagy, túl fogsz rajta jutni.

Ne keresd, ne nézd a profilját, hagyd a fenébe.

2019. jún. 11. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!