Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott egy 44 éves nőért!?
A barátom elhagyott engem egy 44 kib*szott éves nőért. Ő 30 éves, én 18 vagyok. Miután összejöttünk, elmondta, hogy kifejezetten imponált neki az életkorom és egy nagy kincsnek tartja a fiatalságot. Ő is nagyon fiatalos, max. 24-nek is néz ki, tesz is a fiatalságáért, egészségéért. És a tegnapi nap folyamán kellett megtudnom az egyik kollegájától, hogy megcsalt azzal a nővel és miután ezt számonkértem rajta, a képembe vágta, hogy köztünk itt vége és még aznap kicuccolt tőlem.
Mi a fenét csináljak? Légyszi, segítsetek
Hmmm, kicsim... Hidd el, egyáltalán nem az adott nő és a te korod függvénye volt a dolog! Ha most még nem is, majd néhány év múlva magad is meglátod.
44/N (27 éves szeretővel) 😘
Szééééép trollkodás :D Csak kicsit megkésett, már nem fog rá őrjöngeni a kérdező, szóval elkéstél.
Jellegzetes trollkodási mód, 44 éves ember nem használ ilyen infantilis "emotikonokat", és főleg nem áll le "bi bi bí" szinten egy anonim oldalon kardozni, pláne ha az élete olyan jó.
Szemét volt veled, fájni fog pár hónapig, de fiatal vagy, túl fogsz rajta jutni.
Ne keresd, ne nézd a profilját, hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!