Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott egy 44 éves nőért!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott egy 44 éves nőért!?

Figyelt kérdés

A barátom elhagyott engem egy 44 kib*szott éves nőért. Ő 30 éves, én 18 vagyok. Miután összejöttünk, elmondta, hogy kifejezetten imponált neki az életkorom és egy nagy kincsnek tartja a fiatalságot. Ő is nagyon fiatalos, max. 24-nek is néz ki, tesz is a fiatalságáért, egészségéért. És a tegnapi nap folyamán kellett megtudnom az egyik kollegájától, hogy megcsalt azzal a nővel és miután ezt számonkértem rajta, a képembe vágta, hogy köztünk itt vége és még aznap kicuccolt tőlem.

Mi a fenét csináljak? Légyszi, segítsetek

2019. jún. 9. 00:18
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
48%
REKT 😂😂😂😂
2019. jún. 9. 00:23
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Semmit. Lépj tovább, előtted az élet.
2019. jún. 9. 00:25
 3/29 A kérdező kommentje:
Neked valóban ilyen vicces más kárán röhögni?:( Veled sem lehet minden rendbe...
2019. jún. 9. 00:30
 4/29 anonim ***** válasza:
88%
Zárd le magadban ezt a kapcsolatot és keress mást. Ne keresd, ne kutakodj utána. Mikor majd újra megkeres-mert meg fog, mindig visszajönnek-akkor majd küldd el a rákba és röhögj bele a képébe. Ez az egyetlen építő jellegű dolog amit tehetsz.
2019. jún. 9. 00:39
 5/29 anonim ***** válasza:
26%

Ez a kérdés maga a nagybetűs HITELESSÉG. Komolyan, a szótárban ezt a kérdést kellene mellé tenni vizuális segédletként.

Komolyan, mint mikor két gyerek úgy akar besunnyogni a felnőtt filmre, hogy az egyik a másik nyakába ül és magukra vesznek egy hosszúkabátot.

De tegyünk úgy, mintha igaz lenne. És válaszoljuk amit hallani szeretnél:

Fúj! Micsoda züllöttség ez? Szegénykém! Gonosz volt barátod és 44 éves nő aki 24-nek is néz ki! Fúj! Abcúg!

2019. jún. 9. 00:40
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

“Ez a kérdés maga a nagybetűs HITELESSÉG. ”

A kérdező exére ennek az ellentéte igaz, hisz ő mondta, hogy kifejezetten imponál neki a kérdező kora, majd lefeküdt a 40 éves nővel :’D

2019. jún. 9. 01:36
 7/29 A kérdező kommentje:
Szeretnéd, ha elküldeném neked a barátom mai litániáját, amiben azt fejti ki, hogy abban a nőben mennyivel több értekre talált és a mi kapcsolatunk mekkora egy kudarc volt? Szívesen megteszem.
2019. jún. 9. 01:40
 8/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekem jöhet
2019. jún. 9. 02:37
 9/29 anonim ***** válasza:
60%
Átmenetileg jó voltál neki, de hosszú távon egy értelmes 40-es nővel jobban jár. Jobban tud beszélgetni vele, értelmesebb, felnőtt nő. Egy 40-es nő tud nagyon vonzó, fiatalos lenni. Neked a kis agyaddal esélyed sincs vele szembe. Vannak értelmes 18 évesek,te nem tartozol közéjük, ez látszik az írásodból is.
2019. jún. 9. 04:09
 10/29 anonim ***** válasza:
92%

A kapcsolat elején imponált neki a fiatalságod aztán rájött, hogy valószínűleg pont ezért akkora a szakadék köztetek, hogy ilyen borzasztónak élte ezt meg.

Annyira rájött, hogy a 12 évvel fiatalabb helyett mindjárt egy 14 évvel idősebbel kezdett.

Ne tegyél semmit csak engedd el, nem működött. Ezt neked is érezned kellett.

2019. jún. 9. 05:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!