Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott egy 44 éves nőért!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott egy 44 éves nőért!?

Figyelt kérdés

A barátom elhagyott engem egy 44 kib*szott éves nőért. Ő 30 éves, én 18 vagyok. Miután összejöttünk, elmondta, hogy kifejezetten imponált neki az életkorom és egy nagy kincsnek tartja a fiatalságot. Ő is nagyon fiatalos, max. 24-nek is néz ki, tesz is a fiatalságáért, egészségéért. És a tegnapi nap folyamán kellett megtudnom az egyik kollegájától, hogy megcsalt azzal a nővel és miután ezt számonkértem rajta, a képembe vágta, hogy köztünk itt vége és még aznap kicuccolt tőlem.

Mi a fenét csináljak? Légyszi, segítsetek

2019. jún. 9. 00:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%
Mi az, hogy kicuccolt tőled? Hol laksz 18 évesen?
2019. jún. 9. 05:51
 12/29 anonim ***** válasza:
66%

Bmeg, nem mindegy, hol lakik? A kérdés szempontjából lényegtelen, de itt, mint mindig, most is meg lett ragadva a lényeg. Mindegy, erről ennyit.

Nem kell ezen keseregni, egy ilyen után mondjuk én azonnal kiszerettem volna belőle. Nem szép dolog a megcsalás. Ne sajnálj egy ilyet, aki ennyire hazug disznó. Itt a kor nem számít. Te csak parkoló pálya voltál neki addig, amíg nem talál komolyabbat. Bár, ha azzal a nővel komolyabbat akár, meg gyereket, most kellene elkezdeni.

2019. jún. 9. 06:01
 13/29 anonim ***** válasza:
29%
Lehet akármilyen fiatalos és csinos egy 40es nő, felette már elszállt az idő, sose fog labdába rúgni egy szép tizen-huszoneves mellett, ez biológia tény. A barátod megkattant, ne sajnáld.
2019. jún. 9. 06:22
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon naív voltál, ha azt hitted, hogy ez a kapcsolat sokáig fog tartani. Se érzelmi, se értelmi intelligenciád nem fejlett, teljesen más életszakaszban vagytok.

Inkább keress egy 18-25 év közötti srácot magadnak.

2019. jún. 9. 06:30
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
#12: egyáltalán nem mindegy, hogy hol lakik. Jó eséllyel a szüleinél. Innen cuccolt ki a pasi. A 44 éves nőnek gondolom saját lakása van. A kérdező még fiatal és naiv.
2019. jún. 9. 07:11
 16/29 anonim ***** válasza:
36%

18 éves csajjal 23 évesen nem kezdek ki szexen kívül, mert nincs eszetek még az élethez. Mégis mit vártál? Ha komoly dolgokról van szó, egyértelmű hogy a másik nő a nyerő.

Te meg itt elhitted hogy egy 30 évest komolyabb távokra megtudsz tartani... haha :D

2019. jún. 9. 07:31
 17/29 anonim ***** válasza:
43%
Honnan veszitek hogy szép 18 éves a kérdező?
2019. jún. 9. 07:37
 18/29 anonim ***** válasza:
80%
Sz*rd le magadról kérdező. Legalább hamar kiderült, hogy milyen. Majd fog ő még pislogni, amikor a 44 éves csatakancája telibe vereti magát, mert már ketyeg az óra. Vagy épp így rakja ki, mint téged a pasi. Szóval, ne tegyél semmit, majd az élet elintézi. A büszkeség fontosabb egy kannál.
2019. jún. 9. 07:44
 19/29 anonim ***** válasza:
53%

,,Mi a fenét csináljak?"

Mégis mit szeretnél? Milyen tanácsokat vársz?

Keress egy kordlodbelit,esetleg nőlj fel vagy egyszerűen felejtsd el és fogadd el,hogy egy 30 évea faszinak nem fogsz kelleni soha komoly kapcaolatra. Nem a 12 év korkülönbség számít hanem a 18-30 felállás

2019. jún. 9. 08:22
 20/29 anonim ***** válasza:
70%

Elhagyott, de csak szerinted és a veled egykorú fiatalok megítélése szerint "44 kib*szott éves" az a nő.

Ffi.

2019. jún. 9. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!