Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők tisztában vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tisztában vannak a poziciojukkal, a döntéseik következményével, illetve van lelkiismeretük?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudjatok azért írtam ki ezt a kérdést, mert ha bele gondoltok, tényleg érdekes. Az ismerosi körömben elég sok szakítás volt. És valahogy 90%-ban a nők léptek előbb vagy egyből túl. Tudjatok egy nő odébb all. És általában viszi a dolgokat, és nem minden de sok esetben a férfi marad egzisztenciálisan megdőlve, és kezdheti újra felépíteni az életet. Nagyon sok nő akkor lép, ha már megvan a másik akihez megy. És természetesen akkor már nagyon lenézően tud csak beszélni. Tisztában vannak azzal, h mennyit árthatnak ilyenkor egy férfinek?!? Mert ha v.ki mellől kifordult már 2 nő is úgy, h vitt mindent, akkor emlékezni fog arra v.ki, h azt az embert már 2x átvertek, és lehúzták!?!? Nem... azt fogjak mondani rá,, h egy bukott ember... Nem azt mondom, h csak a nő a hibás ha egy kapcsolat rosszul alakul, de legalább ne úgy lépjen le, h már van hova. Tisztesség!?

2019. jún. 4. 23:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%

Ez a kérdés egy primitív, általánosító baromság.

Először is döntsd el, hogy házasságról vagy kapcsolatról beszélsz-e. A házasság vagyonközösség ami a közösen szerzett vagyonra vonatkozik (nem öröklött vagy megelőző vagyonra). Akinek ez nem tetszik, ne házasodjon, problem solved.

Másodszor, hazug duma ez is, hogy a legtöbb nőnek nincs saját vagyona, keresete. Vannak ilyenek is, de az meg a velük összejövő férfiak problémája, ha nem válogatnak ebből a szempontból is. Nekem minden nőismerősöm diplomás, és van valamije lakás és/vagy autó stb, és normálisan keresünk. Össze lehet jönni egy minimálbéres lánnyal, de akkor ez ne is zavarjon és ne is tedd szóvá.

Hogy ki lép előbb túl? Akiben már régóta érlelődött, hogy a kapcsolat nem jó. Amúgy meg az hogy valakivel hamar összejön az illető, nem biztos, hogy túllépés, inkább társfüggésnek tűnik.

" Nagyon sok nő akkor lép, ha már megvan a másik akihez megy. És természetesen akkor már nagyon lenézően tud csak beszélni. "

Nagyon sok nő pedig inkább kilép a bizonytalanba és egyedül marad. Te a te tapasztalatodról írsz, én az enyémről. Még egy fun fact: a férfiak hajszál pontosan ugyanezt csinálják. Sokan liánoznak, sokan nem.

Összegezve: jobban kellene válogatni a kapcsolat kialakítása előtt, hogy elkerülje az ilyen problémát. De amíg a férfiaknál a külső mindent felül ír, így járnak. Nem kell az intelligens, tanult, karrierrel rendelkező nő, mert véleménye van és meg kéne osztani a házimunkát, akkor ne tessék sírni. Én a legtöbb ilyen párnál azt látom, hogy nem is ismerik egymást, nem is értik egymást, ezért nem is lesz happy end a vége.

2019. jún. 5. 06:25
 12/30 anonim ***** válasza:
25%

Na látod remélem nem leszel olyan balek mint én akivel 3x játszották ezt el.Tény házasság nem volt szal sok mindent nem vitt a több éves kapcsolatba fektetett energiámon és pénzemen kívül...illetve a hiú reményeimen.

Na és kedves nők mikor jöttök ,hogy hol vannak a rendes pasik...hát sehol mert mire találkoznátok vele...esze ágában sincs rendesnek lenni veletek.

Kedves kérdező:Neked annyit tudok csak tanácsolni h család,gyerek most felejtsd el vagy egy életre rabszolga leszel..akit még jobban megaláznak és kihasználnak majd.Szóval az ilyen régi módi baromságokat el kell felejteni.Úgyis mindenki arról beszél ,h jaj szegény unokáknak tönkre tesszük a bolygót...hát te nem fogod mert nem lesz unokád,szóval nem kell ,hogy tovább főjön a fejed a környezet szennyezés miatt :D

Ideje lenne alkalmazkodnod és megtanulnod a modern világ tanait.Szeresd a nőket.Szeress velük ismerkedni barátkozni,összejönni stb...ÉS A VÉGÉN SZERESD ŐKET OTT HAGYNI.Mikor már kezded úgy érezni ,hogy ebből még lehet is valami na akkor ott hagyd a fenébe..az esetek nagy részében ugyanis csak manipulálva vagy.

37/F

2019. jún. 5. 10:33
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
utolsóval egyetértek 100%-osan, aki megégette párszor magát, s van tapasztalat mögötte, az így gondolja és jogosan...
2019. jún. 5. 10:41
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

10-es, sok férfi is szelfizget posztolgat imádja magát facebookon. Kb ugyanannyi mint nő. 100 kép simán fent van.

Egyébként meg kérdező, érdekes egy ismeretségi köröd lehet, ha ott csak ilyen nőket választottak be a férfiak. Máshol meg fordítva van. Attól függ milyen körökben mozogsz.

2019. jún. 5. 11:43
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
12-es, mer aztán te nem manipulálsz te szerencsétlen. Körberöhög téged értelmes nő, de értelmes férfi is. Idáig jutottál a kis tapasztalataidból, és még azt hiszed meg is vagy ideologizálva :D Legalább annyi legyen benned hogy vállalod hogy ezt akartad mindig is csinálni, nyilván a kapcsolatodat is ezért tetted tönkre, mert egy kapcsolat nem egy ember miatt megy tönkre. Nem az exed tett téged ilyenné, ilyen voltál te mindig is. Ha valaki nem ilyen, az meg nem ilyen, és nem is lesz.
2019. jún. 5. 11:52
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Aki elviseli, hogy a nője semmirekellő, az mégis mire számít? :D
2019. jún. 5. 12:23
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
10-es vagyok. Érdekes, kaptam 3 üzenetet, hogy mások is átmentek ezen. A 12-es is leírta ugyanezt. Erre jön egy mindent tudó hárpia, aki mit csinál? Hibáztat, szidja a 12-est, lehülyézi, mert neki mindent lehet... Akik éltek együtt már egy hozzád hasonló felfogású nyomorult lánnyal, azok még egyszer nem fognak belemenni ilyenbe. Tanultak belőle, megtanulták, hogy nem adunk önzetlenül, mert a magadfajták kisemmiznek. Előbb utóbb mindenki kifog egy ilyen önző, felelősséghárító, érzelmileg kisemmiző manipulátort mint te 15ös, mert egyre több van belőled sajnos... A 12-es hibája mert önzetlenül adott? Az értelmes (kisebbség, és töbnyire vidéki lányok) ezért szívnak, mert előtte egy beteg ember kikészítette a normális értékrenddel rendelkező embert. Az ilyen elzárva kellene tartani, nem pedig a közéletbe kiengedni.
2019. jún. 5. 12:40
 18/30 A kérdező kommentje:
Mielőtt meg nagyon elmennének a válaszok... Sajnos rosszul írtam ki a kérdést! Nem jól fogalmaztam amikor azt írtam, h visz mindent. Igazából arra gondoltam, h egy kapcsolatban sok esetben alig tesznek bele v.mit. És nekünk leginkább az évek alatt belefektetett pénz meg energia veszik oda. Amit sok esetben ha nem másra költenénk meg 1auto vagy lakás arat is betakarna. Ugye ilyenkor azt szoktak kérdezni, h “de szívesen adtad??” Persze szívesen. De ha tudom, h átver meg kifordul, akkor nem tartok el, meg öltöztetek, stb. senkit sem... És nem általánositok mert vannak normális nők is. Csak egyre kevesebb. És nem azt mondom, h elvettek tőlem mindent, de azért amikor v.ki már többször is úgy erzi a végén, h én húzom a sokkal rövidebbet + érzelmileg is megtorsz, akkor azért az elég lehangoló tud lenni. És egyáltalán nem csodálom, ha néhány férfi 50 plusszosan a kocsmában köt ki. Mert esetleg akkor lépett ki mellőle a felesége amikor elvesztette a munkáját, aztán kilátástalan helyzetbe kerül. És ezért is mondtam, h egy nő csak tovább all. Mert v.kit majd úgy is talál. És ezért nincsenek tele a kocsmák középkorú nőkkel akik lecsusztak. Mert ok csak atcuccolnak máshoz, ugyanis mindig akad v.ki aki eltartja őket.
2019. jún. 5. 13:58
 19/30 A kérdező kommentje:
Azt meg nem is mondom, h ha odamennek a volt bnomhoz meg a baratjahoz, és a barátját jol szájba vernem a barátnőjét meg jol kiosztanam, h a hátam mögött ismerkedtek, természetesen én lennék a rossz, elmebeteg nem normális. Pedig hol van az megírva, h az a helyes, ha csak hagyjuk, h hülyére vegyenek minket...
2019. jún. 5. 14:03
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Na, megint itt a "magadfajta" szövegű gyerek :))) Alaposan mellélőttél ismét, én aztán nem semmiztem ki senkit. De azt nem szeretném hogy a lányomat ilyen ......-ok betalálják, mert szerencsétlenül hülye nőkbe futottak bele. Oké, legyél gyanakvó, ne legyél naiv, legyen eszed, ne legyél nyuszifül a lehúzó nőknek, de ha ezt kaptad, tanulj belőle, és nem azt hogy ezentúl mindenkin megbosszulod aki nem érdemli ezt. Azt meg hogy privibe írogatnak, ja,az önbecsülésüket akarják kicsi felhozni, hogy összefognak együtt sírnak rínak, a lehető legbénább módon. Ahelyett hogy helyén kezelnétek a dolgokat, és nem lennétek ugyanolyan szánalmasak, mint a nők akik veletek ezt megcsinálták.
2019. jún. 5. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!