Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire vagyok bajban? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tehàt volt egy baràtnőm, de eleve nem volt komoly szándékom vele, viszont ő másképp tudta, értitek (igen, hazudtam neki, kihasználtam, szemét disznó vagyok, stb.) Viszont mikor szakítottam vele hatalmas jelenetet rendezett, hetekig hisztizett, ócsárolt, sértegetett. Aztán nagyon összevesztünk mert elkezdte ugyanezt, mindennek elhordott,mocskolódott, mire én megráncigáltam. De nem ütöttem meg, semmi ilyesmi csak rángattam és mivel közben leköpött meglöktem,de nem esett el(tudom, gyennyláda vagyok stb.) Erre elkezdett fenyegetőzni,hogy ezt megbánom, szól az apjának. Mondtam nyugodtan, elbeszélgetek én az apjával is, mivel egy nyámnyila "kocka úr" az apja. De eztàn rám írt a nő anyja,hogy ne provokáljam a lányát, mert készül az igazi apjához panaszkodni a börtönbe...Annak meg vannak kint régi barátai...😨😨 Az meg nyilván senkit nem fog érdekelni, hogy ő provokált engem, nem én őt,meg amúgy is azt mondd az apjának amit akar😵 Szerintetek mit kéne csinálnom, mi lesz ha tényleg rám szállnak a sittesek?😨 Kérjek bocsánatot a nőtől?
Mégis mit vártál, hogy majd sajnálni fogunk és ötleteket adni, hogyan mentsd meg a segged? Ha ahhoz elég nagy fiú voltál, hogy kihasználj egy embert, akkor ahhoz is legyél, hogy viseled a következményeit. Én a lány helyében mondjuk csak simán bevertem volna a pofád, de hát magadnak okoztad a problémát.
De ebből is látszik, hogy mekkora a mellényed, hogy a “kocka” nevelőapával arcoskodtál volna, de a keményebb faterral szemben már füled-farkad behúzva menekülnél. Gondolom akkor is így lenne, ha nem lenne sitten csak simán egy határozottabb figura lenne.
Szerintem kérj tőle bocsánatot, ha szerencséd van elfogadja..de ha nem akkor is hasznodra válik a dolog, megtanulod legalább, hogy a nők nem tárgyak és fölösleges arcoskodnod, mert megütheted a bokád.
2019. máj. 27. 19:00
12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom kiket ismer,azt sem tudom ki az igazi apja...Én azt hittem egy egyszerű tanitó az apja, de ez csak a nevelő apja. Az anyjából se néztem volna ki hogy ilyen múltja van...De azt mondta vannak kint régi sittes barátai a fószernek akiket tud mozgósítani.Úgyhogy abszolút nem tudom mire számítsak😵
2019. máj. 27. 19:01
13/16 anonim válasza:
Szívódj fel pár hónapra. Külföldön nem élnek rokonaid?
2019. máj. 27. 19:05
14/16 A kérdező kommentje:
Külföldön nem. De lehet valahol messze kéne valami helyet keresni. Ki tudja mit csinált az a féreg, de biztos nem 1-2 éve ül ha a nő a mostohaapját apának szólítja...
2019. máj. 27. 19:15
15/16 anonim válasza:
Kamu... :) sok filmet néztél
2019. máj. 27. 20:11
16/16 anonim válasza:
Meg tudod magyarázni, hogy miért kellett átb@.zni egy másik embert? Milyen jogon tetted? Megérdemled ha elpusztítanak, egy ilyen görény nem érdemel mást. Az összes ilyennel ezt kéne tenni. Remélem többszörösen kapod vissza azt amit adtál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!