Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mennyire vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire vagyok bajban? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tehàt volt egy baràtnőm, de eleve nem volt komoly szándékom vele, viszont ő másképp tudta, értitek (igen, hazudtam neki, kihasználtam, szemét disznó vagyok, stb.) Viszont mikor szakítottam vele hatalmas jelenetet rendezett, hetekig hisztizett, ócsárolt, sértegetett. Aztán nagyon összevesztünk mert elkezdte ugyanezt, mindennek elhordott,mocskolódott, mire én megráncigáltam. De nem ütöttem meg, semmi ilyesmi csak rángattam és mivel közben leköpött meglöktem,de nem esett el(tudom, gyennyláda vagyok stb.) Erre elkezdett fenyegetőzni,hogy ezt megbánom, szól az apjának. Mondtam nyugodtan, elbeszélgetek én az apjával is, mivel egy nyámnyila "kocka úr" az apja. De eztàn rám írt a nő anyja,hogy ne provokáljam a lányát, mert készül az igazi apjához panaszkodni a börtönbe...Annak meg vannak kint régi barátai...😨😨 Az meg nyilván senkit nem fog érdekelni, hogy ő provokált engem, nem én őt,meg amúgy is azt mondd az apjának amit akar😵 Szerintetek mit kéne csinálnom, mi lesz ha tényleg rám szállnak a sittesek?😨 Kérjek bocsánatot a nőtől?
2019. máj. 27. 17:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

"Tales from the putri"

Amúgy érdekes kultúrkörből jöhettek mindketten, a sittes fater is beleillik.

2019. máj. 27. 17:26
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

A lány helyében ignorálnálak, aztán csesszed meg magad, kit érdekel mi van veled ezek után. :D

A helyedben meg elengedném a fülem mellett a sápítozását és nem belemenni a vitába, ráncigálni meg gúnyolódni.

De ehhez az egyikőtöknek okosabbnak kellene lennie a másiknál, csak sajnos mindketten buták vagytok. Remélem kibékültök, hogy mások ne találkozzanak össze egyikőtökkel sem. Kár lenne egy-egy intelligens emberrel kicsesznetek.

2019. máj. 27. 17:32
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Na most is legyél bátor nagymenő, apucinak is vállald fel amit a lányával tettél. :D
2019. máj. 27. 17:33
 4/16 A kérdező kommentje:
Normális vàlaszok nem is lesznek?
2019. máj. 27. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Normális kérdés híján...

2019. máj. 27. 17:34
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Remélem jól elvernek, aztán egy életre megtanulod hogy mi az a tisztelet. Ha már a szüleid nem voltak képesek férfit nevelni belőled, csak egy kis nyomorékot, aki addig menő, amíg egy gyengébbet kell kihasználni/ráncigálni.

A lánynak se ártana egy pszichológus, mert nem normális amit csinál, még akkor se, ha egy tapló görény vagy.

2019. máj. 27. 17:41
 7/16 A kérdező kommentje:
Mást is tudtok a putrizáson kívül?
2019. máj. 27. 18:19
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
a nőkkel, ha már nem kell neked, mindig úgy kell szakítani hogy ő rúgjon ki téged. érted?
2019. máj. 27. 18:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Run Forest Run
2019. máj. 27. 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy kiket ismer. Igazából szerencsés vagy, ha csak megvernek.
2019. máj. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!