Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a bajban is segít tényleg szerethet?
Van egy férfi aki elmondta hogy szeret, kórházba kerültem és nem gondoltam volna de mindenben segít, bármit kérek megteszi nekem mert nem számíthatók másra.Kezdek bele szeretni, de nem tudom jó ötlet lenne hogy együtt legyünk mert már annyit csalódtam a férfiakban :(
Honnan ismerhetlek tudható hogy valójában szeret vagy csak meg akar kapni?
Valószínűleg ő igazat mondott,hiszen ha segít mindenben a tetteivel igazolja is ezeket.
De te biztos hogy szereted? Nem cxsk a ki szolgáltatott helyzeted teveszt meg?
Szia. Igen tényleg szerethet.
De.. Engedd el a múltadat. Ugyanebben a szituációban vagyok én is. Nagyon sokat köszönhetek egy férfinak, visszahozott az életbe, a sok csalódás után az első volt aki tényleg figyelt, figyel a mai napig rám. Mi összejöttünk de én bizonytalan voltam így nem tartott sokáig. Tényleg csak akkor menjél bele, ha szereted, és nem csak az esik jól hogy foglalkozik veled, mert hidd el ez hamar ki fog derülni. Engem is bánt hogy megbántottam egy csodálatos embert, mondjuk nálunk sincs még minden veszve. Csak előtte magamat kell helyretennem.
#8 ezt a baromságot honnan vetted? Engem egyik párom sem ütött-vágott mégis szerettük egymást. Több éves kapcsolatokról beszélek. Neked nem volt még nőd azért beszélsz így
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!