Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bajban vannak a nők nagy része?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vannak a nők nagy része?

Figyelt kérdés

Nőknek az a fontos hogy egy férfi több legyen náluk mert fontos hogy fel tudjanak nézni egy férfira.

Ehhez képest azt látom hogy a nők egyre inkább többre viszik. Felső vezetők, diplomásak, ott van az elitbe. Eleve egy statisztikai adat hogy a felsőoktatásban több a nő 60 százalék.

Ezzel szembe a férfiak nagy része segédmunkás, munkanélküli, közmunkás, szakember. Ez lehet többet ér mint egy diplomás de a nők erre nem tudnak felnézni

2018. jan. 20. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

Miért lennének bajban? Nem értem.

Szerintem ez csak jó, hogy megteremtik a maguk egzisztenciáját, mert így kevesebb a pénzvadász nő.

2018. jan. 20. 17:43
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

"Nőknek az a fontos hogy egy férfi több legyen náluk mert fontos hogy fel tudjanak nézni egy férfira. "

Mivel ez a megállapításod nem igaz, a nök a középkorban akartak "felnézni" a férjükre, ma egy értelmes nö nem akar alárendelt lenni, nem akar valakit maga fölé, hanem partnert keres, akivel egy szinten van!

2018. jan. 20. 17:47
 3/17 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nem emiatt vannak bajban, hanem mert a nők férfiasodnak, de a férfiak nőiesedése már nem tetszik nekik.
2018. jan. 20. 17:47
 4/17 A kérdező kommentje:
3. Igen ez lehet nagyobb gond?
2018. jan. 20. 17:52
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Egy jo szakemberre is fel lehet nezni menedzserkent is. En is kozgazdasz vagyok, megsem derogal egy asztalossal randizni. Ez nem ettol fugg.
2018. jan. 20. 17:54
 6/17 anonim ***** válasza:
23%

Diplomás 29 F vagyok és egy közmunkás 0 egzisztenciás csaj simán hozzám is jött volna.

Köszönjük MR napi sztereotip.

2018. jan. 20. 18:00
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
Mivel az emberek nagy része párkapcsolatban él, nem hiszem, hogy pár rinyagépen kívül bárki is izgulna.
2018. jan. 20. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

"Nőknek az a fontos hogy egy férfi több legyen náluk mert fontos hogy fel tudjanak nézni egy férfira. "

Ez nem igaz. Senkire nem akarok egyoldalúan felnézni, és olyan sem kell, aki többnek hiszi magát.

2018. jan. 20. 18:24
 9/17 Diavolino44 ***** válasza:
84%
Ahogy latom az utobbi 20-30 evben ez a fajtaatalaklas csak elony lett, tulsagosan nem befolyasolt semmit. S te eleg fura korokben mozogsz, ha szerinteda nok csak diplomas kozep es felso-vezetok, a ferfiak meg tanulatlan szakmunkasok. (Bar megjegyeznem, sokszor szakmunkasok kozul is ertelmesek)
2018. jan. 20. 18:41
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Én diplomás vagyok, több nyelven beszélek és mindig fel tudtam nézni a páromra aki ács és akár egyedül is fel tud építeni egy házat. Persze mellette művelt is és intelligens is, sokat olvas és utazgatott a nagyvilágban, tehát semmiképp nem suttyó. Ha autószerelő pasim lenne, vagy mentős, vagy tűzoltó, őrá is fel tudnék nézni HA OLYAN EMBER, mert az emberi értékeitől lesz az egyén az, aki. Ezt keressük, ebbe szeretünk bele, nem a munkájába.
2018. jan. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!