Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vannak a nők nagy része?
Nőknek az a fontos hogy egy férfi több legyen náluk mert fontos hogy fel tudjanak nézni egy férfira.
Ehhez képest azt látom hogy a nők egyre inkább többre viszik. Felső vezetők, diplomásak, ott van az elitbe. Eleve egy statisztikai adat hogy a felsőoktatásban több a nő 60 százalék.
Ezzel szembe a férfiak nagy része segédmunkás, munkanélküli, közmunkás, szakember. Ez lehet többet ér mint egy diplomás de a nők erre nem tudnak felnézni

Miért lennének bajban? Nem értem.
Szerintem ez csak jó, hogy megteremtik a maguk egzisztenciáját, mert így kevesebb a pénzvadász nő.

"Nőknek az a fontos hogy egy férfi több legyen náluk mert fontos hogy fel tudjanak nézni egy férfira. "
Mivel ez a megállapításod nem igaz, a nök a középkorban akartak "felnézni" a férjükre, ma egy értelmes nö nem akar alárendelt lenni, nem akar valakit maga fölé, hanem partnert keres, akivel egy szinten van!

Diplomás 29 F vagyok és egy közmunkás 0 egzisztenciás csaj simán hozzám is jött volna.
Köszönjük MR napi sztereotip.

"Nőknek az a fontos hogy egy férfi több legyen náluk mert fontos hogy fel tudjanak nézni egy férfira. "
Ez nem igaz. Senkire nem akarok egyoldalúan felnézni, és olyan sem kell, aki többnek hiszi magát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!