Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok nagy része minden energiáját ellőtte már az exeire 30 éves kora (idő) előtt?
Nem is olyan rossz megfogalmazás, lehet benne valami, bár nyilván nem mindenkire nézve igaz.
De azért én még érzek magamban energiát, még ha megfontoltabb, nyugodtabb, higgadtabb is lettem.
Ha ezt arra érted, hogy nem esik már hasra mindentől, és mondjuk vannak dolgok, amiket nem csodának, hanem alapnak tekint (illedelmességi gesztusok pl), vagy mondjuk van már annyira tapasztalt, hogy még egyszer ne akarja megszívni ugyanazzal a dologgal, vagy ne tegye ki magát ugyanannak a veszélynek, akkor valóban. Sőt, már 25 előtt is.
A tapasztaltabbaknak vannak fenntartásaik. Ettől ők még nem befásultak, vagy megkeseredettek, de szokták mondani, a csecsemőnek minden vicc új... :)
Hát nem véletlenül van az, hogy 40, 50, sőt 60 éves pasik is a 20-25 éves csajokra gerjednek. A húgom egy ebbe a korosztályba eső bombázó, és még neki is írtak 60 éves papik is egy társkeresőn. És nem gazdagok meg semmi, ülnek a papi fotelben egy panel lakásban a képeiken. De teljes mértékben elhiszik magukról, hogy ők még mindig jó partik lennének egy 23 éves nőnek :D
Azért ez már szánalmas. Hallom én, hogy a férfiak örök fiatalok meg hosszan friss tejek meg minden, de ez már túlzás.
Van benne igazság. Az elmúlt 2 évben gyakorlatilag 29 éves volt a legfiatalabb nő, akivel randiztam.
A többségükre elmondható, hogy borzasztó megfáradtak, megkeseredettek, és az katasztrofálisabbnál katasztrofálisabb exek miatt nem igazán bíznak sem magukban, sem a férfiakban (volt aki olyan férfiakról mesélte az életében, hogy egy tanyán élő, 8 általánossal rendelkező nőtől is több önbecsülést várna az ember, hogy kidobja a pasit az első után, nemhogy egy diplomás, intelligens nőtől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!