Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érezte már úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már úgy, hogy a munkája annyira elszívja az energiáját, hogy emiatt nincs ereje ismerkedni?

Figyelt kérdés

2016. nov. 13. 19:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a munka, hanem minden más.. és nem csak az erőm, a lelkem is kiszedi lassan.
2016. nov. 13. 19:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, Az időt meg energiát azt teljesen leszivja.. Reggeltől estig ott vagy figyelsz, magán életre meg már semmi időd se erőd.. úgy meg ugye hogy mész egy nőhöz, ismerkedés céllal hogy úgy nézel ki mint akit félholtra vertek.. Kuszol mászol az életedért
2016. nov. 13. 19:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Minden más? Mire gondolsz?
2016. nov. 13. 19:50
 4/14 A kérdező kommentje:
2-es: Igen, ez tényleg problémás, hogy az ember folyamatosan "a túlélésért küzd" és semmi értelmesre vagy továbbmutatóra nem marad ereje. Úgy értem, a mókuskerékben mi a jó? Arra az ember nem tudja veregetni a vállát nyolcvanévesen, hogy ,,de jó, negyven éven át húztam az igát"...
2016. nov. 13. 19:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem augusztus óta nem volt 2 napos hétvégém. Jó kis munkaidő keret. Pl. ezen a héten is csütörtökön, meg ma voltam szabad. Igazából én is csak haza esek, és punnyadok, vagy itthon rendezkedek. Semmi kedvem semmihez, nem hogy még ismerkedni/vetélytársakkal hadakozni. Meg ilyen beosztás mellett nem is lenne igazán időm egy kapcsolatra, és idővel csak széthullana.

Nem csak te érzel így.

2016. nov. 13. 19:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Én váltottam, mert egy darabig oké, de utána már nem normális.

Egyébként én pont akkor fogtam ki, amikor pont olyan kedvem volt, hogy imádtam itthon lenni, olvasni, videójátékokkal játszani, filmezni és punnyadni. Esetleg edzeni, de a házból meg nem mentem ki akkor se :D

2016. nov. 13. 20:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül, de akkor felmerül a kérdés, hogy meddig csinálja ezt így az ember? Vagy hogy mire vár és miért? Most az ember azért dolgozik, hogy ne haljon éhen? Mert különben nincs pénze megvenni a dolgokat a boltban? Ehelyett mondjuk vehetne az ember egy földet és valamit próbálhatna magának termelni, és mondjuk még kitalálna valami egyéb jövedelemkiegészítést mellé. Tudom, ez sem egyszerű dolog és elég általánosan hangzik.
2016. nov. 13. 20:09
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Elvileg sors "törvénye szerint, fizikai törvény szerint, úgy kéne ennek müködnie, hogy Többet csinálsz, több eredmény lesz. Elvileg. Olvasni is könyvekben ilyet. Bibliába is megirták hogy ha pofont kapsz egyik arcodra, nyújtsd oda a másik arcodat is. Vagy ha koldus hozzád megy kéregetni, akkor ne 1 kenyeret adj hanem 2-t, vagy ha azt mondják 1 kilómétert kell menni te menj 2-t... Ilyenek, Nemtudom nem igy van pontosan leirva de ez a mondani való. (De ha valaki tudja ennek a Bibliai résznek a cimét, az leirhatná.)

De nem tudom ez minek a függvénye, hogy nem mindenki képes e rá, vagy nem mindenki olyan alkat, mindenkiben van egy határ.. Tehát ha valamit elakar érni az ember akkor csinálja csinálja semmi mással nem foglalkozik (még a fáradtsággal se) annyira akarja azt a dolgot, akkor jobban fog menni fel se tünik neki a fáradtság, és fejlődik. Az akaratról meg annyit ir a Biblia, hogy Úgy csinálj valamit, olyan hited, akaratod legyen, mint hogy ha a fejed vizbe nyomnák és elfogyott a levegőd, akkor minden erőddel azon vagy hogy fel gyere levegőért.. Na Ilyen erőbedobással, hittel kell csinálni. Igy jut előrébb az ember Dolgokban.

2016. nov. 13. 20:20
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

csak érdeklődök: ha ennyire rossz miért nem váltasz/váltotok?

azért álláshirdetések közül lehetne szemezgetni, munka mellett is.

2016. nov. 13. 20:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Tűzz ki célokat a munkádban (ne csak úgy bejárogass automatikus "üzemmódban", hanem pontosan tudd, mit akarsz elérni fél év, egy év, két év stb. múlva), illetve növeld az energiaszintedet (sport, helyes táplálkozás, meditáció stb.).
2016. nov. 13. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!