Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok nagy része minden energiáját ellőtte már az exeire 30 éves kora (idő) előtt?

Figyelt kérdés

2017. dec. 2. 21:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez egy nagyon jó kérdés. Ahogy előttem is írták, megváltoztak a nők párkeresési szokásai. Sokszor éri az a vád a férfiakat, hogy a nemi szervükkel gondolkodnak, de a mai fiatal nőkre ez ugyanígy jellemző. Így a húszas éveik alatt legtöbben nem az örök szerelmet keresik, csupán kalandokat. Ettől viszont kiégnek és amikor már eljön az ideje a családalapításnak (30 körül) már befásulnak, esetleg próbálnak a fiatalabb korosztályban keresgélni (hátha ők másabbak). Erre jönnek még a női bloggerek és újságok "a 30-as nők annyira jók, hogy a férfiak nem érnek fel hozzájuk" típusú irományai, ami még erősíti is őket abban, hogy bizony a toppon vannak, válogathatnak. Ők pedig ezt meg is teszik, aztán csodálkoznak, hogy nincs megfelelő jelölt. Azt sokan elfelejtik, hogy azok a szerintük "megfelelő jelöltek" nyugodtan válogathatnak a fiatalabb korosztályból is, amit meg is tesznek a nyilvánvaló előnyök (külső, belső) miatt. Sokan elérik a 40-et, mire rájönnek a tévedésre, akkor viszont már minimum kockázatos a gyermekvállalás.
2017. dec. 3. 11:28
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Huszonéves nőként az örök szerelmet keresni... Te valami hollywoodi filmben élsz? :D A pasik döntő többsége kergeti a p.nát, a gyerekektől rosszul van meg ráér arra 60 évesen is. De mondjuk valahol érthető, hogy ők se tudják elképzelni a mai világban, hogy majd együtt öregszenek meg a nővel. Nem is nagyon van rá példa, hogy valakik normálisan le tudnak élni együtt 40-50 évet. A házaspárok nagy része egy kanál vízben meg tudná fojtani a másikat, csak anyagi okból nem válnak el, közben meg a zsákolás mindenkivel. Nagyon ígéretes.
2017. dec. 3. 12:16
 23/37 anonim ***** válasza:

#22: "Huszonéves nőként az örök szerelmet keresni... Te valami hollywoodi filmben élsz? :D"

Arra próbáltam célozni, hogy régebben a nők úgy gondolták, hogy ennyi idősen kell megtalálniuk a párjukat, akivel közös jövőt tervezhetnek, mert később már csak csökkenni fog az esélyük rá. Ma viszont huszonévesen még nem gondolkodnak ilyesmiben, úgy vannak vele, hogy ráérnek még. Sokan akár egy stabilnak tűnő kapcsolatból is hajlandóak kilépni egy kis izgalomért, változatosságért.

A kapcsolatokról írt véleményeddel egyetértek. Sajnos a fogyasztói társadalom "használd és dobd el" hatása a kapcsolatokon is meglátszik. Ahogy a pár éves tévénket, mosógépünket, telefonunkat sem javíttatjuk, úgy az ellaposodott kapcsolatainkat sem próbáljuk helyrehozni, inkább keresünk újat. Persze tisztelet a kivételnek, akikből egyre kevesebb akad. Viszont ezért úgy gondolom, hogy nemtől függetlenül az egész társadalom szemlélete a hibás.

2017. dec. 3. 13:08
 24/37 anonim ***** válasza:
49%
Keresheti, ha a korban hozzá illők meg magasról let...ják. 25 felett már nem kezdenek nővel, mert biztos gyereket akar, aztán hajtanak a tinikre. 30 körüli nő meg válogathat a 20 évesből meg a 40-50 évesből kb.
2017. dec. 3. 13:12
 25/37 anonim ***** válasza:
44%
#24: Egy 25-30 közötti nőnek van a legnagyobb esélye, hogy olyan párt találjon, akivel hosszú távon tervezhet. Csak ehhez nem a 20-25 éves egyetemista srácokat kell kiszemelnie célpontnak. Egy 25 éves nő már simán válogathat a 25-35 éves pasik közül is, ott pedig már sokan nem csak kalandozni szeretnének.
2017. dec. 3. 13:41
 26/37 anonim ***** válasza:
25%
Beszéltél te már ezekkel a 25-35 év közötti hősszerelmesekkel nőként? Mert ha nem, akkor nem tudom, miről beszélsz.
2017. dec. 3. 13:47
 27/37 anonim ***** válasza:
44%
Nyilván nem is beszélhettem velük nőként, viszont ha egyetlen egy sincs, aki megfelelne a követelményeknek, akkor ott nem a pasikkal, hanem a követelményekkel van a baj.
2017. dec. 3. 14:35
 28/37 anonim ***** válasza:
Ja, aztán meg írod, hogy neked se kéne 30 körüli, mert ketyeg a biológiai óra, úgyhogy jobb a fiatal. Akkor most mi van? :D
2017. dec. 3. 14:43
 29/37 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy a 17-22 éves nők főleg a 30+ férfi korosztályból válogatnak kizárólag
2017. dec. 3. 14:46
 30/37 anonim ***** válasza:
69%

"Huszonéves nőként az örök szerelmet keresni... Te valami hollywoodi filmben élsz? :D A pasik döntő többsége kergeti a p.nát, a gyerekektől rosszul van meg ráér arra 60 évesen is"

Pasiként (bár a férfi szót jobban szeretem magamra) mondom, hogy tipikusan kétféle férfi van:

- "hajtja a pinát", és a legyet is röptében, már a 2 hónapos kapcsolat is rekordszámba megy

- normális, nyugodt életre, családra vágyik

Ez utóbbi az aki általában ha valami miatt egyedül találja magát, akkor úgy is marad.

Bocs, de amíg az 1)-es csoportnál sorba álltok, és panaszkodtok, hogy 2 hónap után kidobott, ahogy az összes addigi barátnőjét, addig 2)-es csoport az, aki "nagyon rendes srác vagy, bármelyik nő boldog lehet melletted, egy napon biztos megtalálod a hozzád illőt [aki persze nem én vagyok]".

Tudod, ez az ami nem fog menni (legalábbis elég ritkán jön össze). Találni egy férfit, aki egyszerre minden nő álma, így a tied is, és egyben az a férfi megállapodni akarjon, gyereket, hűséget.

2017. dec. 3. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!