Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok nagy része minden energiáját ellőtte már az exeire 30 éves kora (idő) előtt?
#22: "Huszonéves nőként az örök szerelmet keresni... Te valami hollywoodi filmben élsz? :D"
Arra próbáltam célozni, hogy régebben a nők úgy gondolták, hogy ennyi idősen kell megtalálniuk a párjukat, akivel közös jövőt tervezhetnek, mert később már csak csökkenni fog az esélyük rá. Ma viszont huszonévesen még nem gondolkodnak ilyesmiben, úgy vannak vele, hogy ráérnek még. Sokan akár egy stabilnak tűnő kapcsolatból is hajlandóak kilépni egy kis izgalomért, változatosságért.
A kapcsolatokról írt véleményeddel egyetértek. Sajnos a fogyasztói társadalom "használd és dobd el" hatása a kapcsolatokon is meglátszik. Ahogy a pár éves tévénket, mosógépünket, telefonunkat sem javíttatjuk, úgy az ellaposodott kapcsolatainkat sem próbáljuk helyrehozni, inkább keresünk újat. Persze tisztelet a kivételnek, akikből egyre kevesebb akad. Viszont ezért úgy gondolom, hogy nemtől függetlenül az egész társadalom szemlélete a hibás.
"Huszonéves nőként az örök szerelmet keresni... Te valami hollywoodi filmben élsz? :D A pasik döntő többsége kergeti a p.nát, a gyerekektől rosszul van meg ráér arra 60 évesen is"
Pasiként (bár a férfi szót jobban szeretem magamra) mondom, hogy tipikusan kétféle férfi van:
- "hajtja a pinát", és a legyet is röptében, már a 2 hónapos kapcsolat is rekordszámba megy
- normális, nyugodt életre, családra vágyik
Ez utóbbi az aki általában ha valami miatt egyedül találja magát, akkor úgy is marad.
Bocs, de amíg az 1)-es csoportnál sorba álltok, és panaszkodtok, hogy 2 hónap után kidobott, ahogy az összes addigi barátnőjét, addig 2)-es csoport az, aki "nagyon rendes srác vagy, bármelyik nő boldog lehet melletted, egy napon biztos megtalálod a hozzád illőt [aki persze nem én vagyok]".
Tudod, ez az ami nem fog menni (legalábbis elég ritkán jön össze). Találni egy férfit, aki egyszerre minden nő álma, így a tied is, és egyben az a férfi megállapodni akarjon, gyereket, hűséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!