Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok nagy része minden energiáját ellőtte már az exeire 30 éves kora (idő) előtt?

Figyelt kérdés

2017. dec. 2. 21:06
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Ezzel arra akarsz célozni, hogy a nők alapból ostoba gondolkodásúak?
2017. dec. 2. 21:53
 12/37 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem arra akar célozni, hogy a nők is hajlamosak arra, hogy a nemi szervükkel gondolkodjanak, nem csak a férfiak szoktak a farkukkal.

A fiatal nők tipikusan nagyágyúk abban, hogy ha egy pasi megcsinálta már a fél társaságot/iskolát/falut/céget, akkor kipróbálják, hogy vajon mellettük megállapodik e (aka: mindegyik azt hiszi, hogy érte fog megváltozni).

Pedig általában akinek a fél falu megvolt, az a másik felét is beújítja.

Persze ez csalódásokhoz vezet, aztán kicsit idősebben majd tele sérülésekkel jönnek, hogy minden férfi egy mocsok.

2017. dec. 2. 21:55
 13/37 anonim ***** válasza:
89%
11, azt írtam, amit írtam: a nők általában pocsék döntés hoznak a férfiak terén, mivel azokért a férfiakért éreznek szexuális vágyat, akik jellemzően alkalmatlanok vagy nem is hajlandóak normális párkapcsolatra (mivel rengeteg nőt megkaphatnak). Ahogy az előttem szóló is említette, valamiért azt gondolják, értük majd meg fognak változni ezek a férfiak. Aztán a fordulópont akkor jön, amikor elkezdenek kifutni az időből és kénytelenek átgondolni, mi alapján válasszanak párt. Ekkor jönnek képbe a női nyelven ún. stabil pasik, akikkel korában foglalkozni sem voltak hajlandóak, mivel egy csepp vonzalmat sem éreznek irántuk. Ezek a szerencsétlen, naív férfiak öröklik meg azt a romhalmazt, amit a "most már más vagyok" típusú nők jelentenek.
2017. dec. 2. 22:53
 14/37 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, inkább a férfiakra jellemző hogy az exek hibái miatt az új barátnőt büntetik. Hány olyan kérdés van naponta itt is, hogy nincs közös kassza mert ő már "tapasztalt" ezzel kapcsolatban, nincs virág mert nőnek semmit se vegyünk, nincs gyakorlatilag semmi ami az előző párnak alap volt, mert őt már senki se nézi hülyének. Ezt természetesnek tartják és a kommentelők is csak bátorítják az ilyen férfit, hogy igen ez jogos. Olyat viszont még se nem olvastam se nem láttam, hogy egy nő ne adta volna meg újra és újra ugyanazt az esélyt minden férfinak, ugyanolyan nyitottsággal.
2017. dec. 3. 01:13
 15/37 anonim ***** válasza:
90%
Az első feleségem 19, én meg 21 voltam amikor megismerkedtünk. Amikor 45 évesen özvegy lettem tapasztaltam, hogy nem lehet újra kezdeni 35-40 éves elvált "öntudatos" alkalmazkodni képtelen "számító" nőkkel. A második házasságom tipikus Hamupipőke sztori volt,(ha még emlékeztek a mesére) hozott gyerekekkel, egy évig tartott. Az elvált férjének (aki fiatalabbra cserélte) akarta bizonyítani, hogy még ő is kelendő. Ezután jött 10 év laza párkapcsolat egy elvált hölggyel aki mindenáron templomi esküvőt akart, a fia meg alapból gyűlölt, hogy "bűnös" viszonyt folytatok az anyjával. Az utolsó egy üzletasszony volt akinek az unokája volt az első nem én. Tapasztalat: Minél fiatalabban kell házasodni, gyerekeket nemzeni, amikor még van lehetőség összeszokni. Ez egyszeri és megismételhetetlen. A veterán házasságok reménytelenek.
2017. dec. 3. 06:13
 16/37 anonim ***** válasza:
83%
Igen, és elhasználták az összes medvecsapdát is, hisz 30+ általában már egy-két kisboccsal vadászik...
2017. dec. 3. 07:52
 17/37 anonim ***** válasza:
79%

Akik a válaszokat írják vagy sokkal idősebbek, vagy nem Budapesten élnek.

10-15 éve még igaz volt, hogy a harmincba lépő nők pánikból “stabil” férfit keresnek, vagy “bocsokkal vadásznak”.

Manapság -mint minden más-, ez is kitolódott.

34-35 éves gyermektelen nőből rengeteg van, akik inkább egyetemista srácokkal hajtanak, és nem a stabil férfit keresik, akik még nyomják, a nem találták meg az igazit szoveget.

Az ő katasztrófájuk (és valahol azoké a harmincas férfiaké, akiknek mondjuk befuccsolt az előző kapcsolata, és ezért kénytelenek párt keresni, ha családot akarnak), hogy manapság 38-40 éves korra jön a vénlány para a nőknél, amikor egyrészt a gyerekvállalás már nem könnyű, másrészt fizikailag sem állnak a toppon.

És persze, régebben egy 30 éves nő könnyen talált egy 35 éves férfit, aki gyereket akart (a férfiak általában pont ebben a korban állapodnak meg), 38-40 évesen viszont vagy fiatalabb férfiakra hajtanak, vagy olyan 40-es férfiakat találnak, akik elemgedték a gyerek vállalás kérdését, másra fordítják az energiáikat.

(Személyes tapasztalat, 35 évesen nem értettem, hogy a 40-es nők mit akarnak tőlem, a kortársaim meg miért néznek át rajtam, most pár évvel később már a saját korosztályom is kibulizta magát, most hirtelen kezdek vonzóvá válni nekik is).

2017. dec. 3. 08:34
 18/37 anonim ***** válasza:
Ezért vagyunk egyre kevesebben...?
2017. dec. 3. 09:15
 19/37 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. A nők nagy része 30 éves korára megtanulja, kire érdemes energiát pazarolni és kire nem.
2017. dec. 3. 11:11
 20/37 anonim ***** válasza:

"Nem. A nők nagy része 30 éves korára megtanulja, kire érdemes energiát pazarolni és kire nem."

Persze királylány...

Ezért van a 30-as nőismerőseim nagy része:

- egyedül

- szerető kapcsolatban

- egy olyan férfi mellett, aki gyakorlatilag dugni jár át hozzá

Ha igazad lenne, akkor maximum az első kategóriát lehetne megérteni, mondván, hogy ő megtanulta már, hogy akkora spílier, hogy senki sem méltó hozzá, de a szeretőséget vagy a **** tarisznyaságot nehéz annak felfogni, hogy "már megtanultam, hogy ki méltó rám"

2017. dec. 3. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!