Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok nagy része minden energiáját ellőtte már az exeire 30 éves kora (idő) előtt?
Szerintem arra akar célozni, hogy a nők is hajlamosak arra, hogy a nemi szervükkel gondolkodjanak, nem csak a férfiak szoktak a farkukkal.
A fiatal nők tipikusan nagyágyúk abban, hogy ha egy pasi megcsinálta már a fél társaságot/iskolát/falut/céget, akkor kipróbálják, hogy vajon mellettük megállapodik e (aka: mindegyik azt hiszi, hogy érte fog megváltozni).
Pedig általában akinek a fél falu megvolt, az a másik felét is beújítja.
Persze ez csalódásokhoz vezet, aztán kicsit idősebben majd tele sérülésekkel jönnek, hogy minden férfi egy mocsok.
Akik a válaszokat írják vagy sokkal idősebbek, vagy nem Budapesten élnek.
10-15 éve még igaz volt, hogy a harmincba lépő nők pánikból “stabil” férfit keresnek, vagy “bocsokkal vadásznak”.
Manapság -mint minden más-, ez is kitolódott.
34-35 éves gyermektelen nőből rengeteg van, akik inkább egyetemista srácokkal hajtanak, és nem a stabil férfit keresik, akik még nyomják, a nem találták meg az igazit szoveget.
Az ő katasztrófájuk (és valahol azoké a harmincas férfiaké, akiknek mondjuk befuccsolt az előző kapcsolata, és ezért kénytelenek párt keresni, ha családot akarnak), hogy manapság 38-40 éves korra jön a vénlány para a nőknél, amikor egyrészt a gyerekvállalás már nem könnyű, másrészt fizikailag sem állnak a toppon.
És persze, régebben egy 30 éves nő könnyen talált egy 35 éves férfit, aki gyereket akart (a férfiak általában pont ebben a korban állapodnak meg), 38-40 évesen viszont vagy fiatalabb férfiakra hajtanak, vagy olyan 40-es férfiakat találnak, akik elemgedték a gyerek vállalás kérdését, másra fordítják az energiáikat.
(Személyes tapasztalat, 35 évesen nem értettem, hogy a 40-es nők mit akarnak tőlem, a kortársaim meg miért néznek át rajtam, most pár évvel később már a saját korosztályom is kibulizta magát, most hirtelen kezdek vonzóvá válni nekik is).
"Nem. A nők nagy része 30 éves korára megtanulja, kire érdemes energiát pazarolni és kire nem."
Persze királylány...
Ezért van a 30-as nőismerőseim nagy része:
- egyedül
- szerető kapcsolatban
- egy olyan férfi mellett, aki gyakorlatilag dugni jár át hozzá
Ha igazad lenne, akkor maximum az első kategóriát lehetne megérteni, mondván, hogy ő megtanulta már, hogy akkora spílier, hogy senki sem méltó hozzá, de a szeretőséget vagy a **** tarisznyaságot nehéz annak felfogni, hogy "már megtanultam, hogy ki méltó rám"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!