Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nos, én 21, a lány 25 éves. Úgymond egy évet együtt voltunk. Voltak szép pillanatok is, és csúnya húzások is a részemről. De mindent megbántam, mai napig próbálom jóvá tenni. Aztán most február-március környékén belépett egy másik fiú az életèbe. Találkozgattak, bulik, a végén együtt alvások, mára már le is feküdt vele stb. Én minden nap azon vagyok, hogy visszaszerezzem őt, próbálkozom mindennel de semmi pozitív visszajelzés. És ami a legidegesítőbb: állítólag még engem is szeret és talán esélyem is van nála. De akkor mièrt csinálja ezt? Én komolyan mondom lelkileg úgy készen vagyok ettől hogy nem igaz. Szeretem őt, vissza akarom kapni!
2019. ápr. 22. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Magadnak főzted.
2019. ápr. 22. 08:04
 2/6 anonim válasza:
Hagyni kell. Majd jelentkezik vagy kapsz valami jelzést akkor kell lépni.
2019. ápr. 22. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet véleményezni, hogy nem tudjuk mit csináltál és mi történt. A leírás alapján jártatok, és egyszer csak mással kezdett járni. Szakítás csak a kategóriában van.
2019. ápr. 22. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt úgy se fogod megfogadni de azért le írom. Hagyd a fenébe nagyon sok más lány van. Minek szenvedsz ez a lány miatt?
2019. ápr. 22. 08:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Azert kinlodok mert szeretem ot. O a mindenem
2019. ápr. 22. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
El kell fogadnod, hogy nektek nem egymás mellett a helyetek.
2019. ápr. 22. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!