Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ezt mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Egy 12 éves kapcsolatomnak lett vége tavaly augusztusban.A hölgy hivatkozott a tűz kihunyására, ellaposodásra valamint, hogy sok dolgot nem tud megbocsájtani. A kapcsolat alatt hangos veszekedés egyszer sem volt, általában sikerült leülni és megbeszélni a problémákat. A szexuális élet is rendben volt. Terveztük a lakásvásárlást eljegyzést. Nos a kapcsolatnak több mint fél éve vége. Január végén elhívtam beszélgetni, mert nem szívesen hagynék veszni ennyi időt arról nem is beszélve, hogy tényleg mindenben megfelelt nekem. Nem akart találkozni, mert Ő már lezárta ezt és továbblépett. A múlt héten találkoznunk kellett, mert egy fontos levele hozzám jött és szüksége volt rá. Eleve nem értem miért kellett ezt személyesen intéznünk, mert megoldható lett volna másképp is. A találkozó alatt kétszer elsírta magát. Megkérdeztem, hogy mi az oka? Azt mondta, hogy terápiára jár és eszébe jutott, hogy mindig az derül ki, hogy a legtöbb problémát az életében saját magának generálja és bevallom azt láttam rajta, hogy megbánta az egész szakítást. Megkérdeztem, hogy boldog-e, persze a válasz igen volt, de elég jól ismerem hozzá, hogy lejöjjön, hogy totál boldogtalan és depressziós. Érdeklődtem, hogy találkozunk-e még? Azt mondta, hogy nem tudja, de nem akarja újrakezdeni. Én mondtam, hogy Én nem is ezt kérdeztem. Erre az volt a válasz, hogy visszakérdezett, hogy Én újrakezdeném-e. Mondtam, hogy igen. Erre megint tele lett a szeme könnyel és közölte, hogy mennie kell, mert nem akarja, hogy sírni lássam. Nem értem a dolgot. Kérlek segítsetek agyalni egy kicsit!
2019. ápr. 9. 15:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"sok dolgot nem tud megbocsájtani"

Ezek micsodák, arról lehet tudni?

2019. szept. 27. 14:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Olyan dolgokról van itt szó amik a kapcsolat első évében történtek. Nem kell itt hűtlenségre vagy bármilyen erőszakos cselekedetre gondolni. Egy konkrét példát írok: Péntek este otthon pár baráttal, mind ittas állapotban amikor is bejelentkezett az általam még sosem látott unokatestvére, hogy akkor feljönnek. Én pedig mondtam, hogy nem kéne, mert nem ilyen állapotban akartam találkozni a barátnőm rokonával első alkalommal. Nem mondanám, hogy ez akkor gaz tett lett volna. De ilyen és ehhez hasonló mértékű dolgokról van szó.
2019. szept. 30. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!