Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt most mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most mire véljem?

Figyelt kérdés
Néha beszélek az exemmel (már ha én ráírok) és elméletileg van neki kialakulóban egy új kapcsolata, de ha felmerül a téma hogy nekem is esetleg akkor mintha nem akarná hogy összejöjjek bárkivel is.
2018. márc. 11. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
mi a szarnak írsz rá?
2018. márc. 11. 19:46
 2/4 A kérdező kommentje:
felköszöntöttem :D
2018. márc. 11. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos beljebb vagy vele,hogy felköszöntetted,és puhatolóztál...jah,nem.Én mondom neked,ez nem vezet sehova.Nem véletlenül az exed.Én is csak mostanság fogom fel,mekkora ökörség is döglött kutyát siratni!Meghalt,nincs többé,vége.
2018. márc. 11. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Aha... és honnan veszed hogy én újra akarom kezdeni?
2018. márc. 12. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!