Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem?
Ha a párom úgy szakított velem hirtelen,hogy nem szeret,nem érdeklem,másnak nem fogok kelleni,majd a végén hogy :a kur.va anyádat.(?!!!)
Soha sem csaltam meg,mindig itt voltam neki,ha kellett.Szerinte a nyakán voltam,rossz irányba változtam,viszont ez badarság,hiszen dolgozom és van más dolgom is.
Ellenben szar neki nélkülem,túl akar lépni.Nem csajozott alattam,ez biztos.
Mire véljem?
Nem ezt érdemeltem,ez biztos!
Köszi a gyors választ!
Nekem ez volt az első szakításom,tehát még nem voltam ebben ilyen gyakorlatias.
Soha sem volt ilyen,nem is értem.Ahogy azt sem,hogy nem lesz másom..
Végülis edzek,egészségesen étkezem,ápolt vagyok.
Szerinte a személyiségemmel volt baj.Csinált dolgokat,amik miatt meginogtam,de nem cirkuszoltam állandóan,egyszerűen kellett kis idő,mire azokon túlteszem magam.Nekik ezek is problémát jelentettekm
A gyenge és problémás ber jellemzője,hogy megpróbálja rádtolni a felelőssèget az ő 'döntéséért'. Amit nem vállal fel csak úgy,hanem megvárja a pillanatot,hogy bármi apró ürügy keletkezzen és hopp..ő már áldozat. Te meg érezheted szarul magadat,mert nem érted,mi történt váratlanul..
Ahogy más is írta,ez nem rólad szól. És remélem sosem állsz vele szóba többé, nem kell elhinni,hogy mindenről te tehetsz. Nyilván,senki sem tökéletes,de egy kapcsolat sosem egy emberen múlik. Ez csak manipulatív mese.
Lesz olyan majd,akinek tökéletes vagy:)
Köszönöm nektek!
Csak annyi közös terv volt,meg egyebek....
Nehéz lesz így .:)
Háát most tiszta lappal kezdhetsz.
Rajzold le tervezd meg milyen házat vagy lakást szeretnél, milyen kertet. Folytasd az edzést a sportot az sosem árt.
Az, hogy ő miért döntött így azt nagyjából az 1-es megmondta.
Ezek mind csak felhozott szavak, valamit mondani kell...lehet, hogy igaz is, de ő is pont lesz**arja, hogy te mit gondolsz, végre le vagy tudva és nem kell ezzel foglalkoznia, hogy mit mondjon vagy, hogy hagyjon ott.
Aki nem követett el hibát és végig a kapcsolat alatt őszinte volt szerette a másik felet, mnident megtett, ott egyik ember, egyikünk sem ezt érdemli, ez mindenhol így van.
Legalább kihúzhatod a listáról, ő nem az, kap egy 1-es alát.
Te meg élj, menj el strandra, napozni szoliba, kozmetikushoz, sportolni, fodrászhoz, vásárolni, süss főzz amit szeretsz, amíg nincs valakid addig azaz idő pont alkalmas arra, hogy magaddal törődj csak és fejleszd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!