Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan exed van, akinek elmennél a temetésére és hány olyan, akiére nem mennél el?
1#-nek +1
Az utolsó exemnek tancolnek a sirjan. Sztem a gyerekei is.
A többiere elmennék, őket sajnálnam.
45N
A gyermekem apjáéra elmennék mert a családjával tartjuk a kapcsolatot. Szeretjük őket.
N
Egyikükkel sem tartom a kapcsolatot, így kétlem, hogy bármelyikre meghívnának, temetésre a családon kívül csak a közeli barátokat szokták meghívni. Ha mégis meghívnának, attól függően döntenék, hogy el tudok-e menni vagy sem, ha el tudnék menni, akkor tiszteletemet tenném a szertartáson, de ennyi, ha nem tudnék menni, akkor meg legfeljebb egy képeslappal részvétet nyilvánítanék, régen szokás volt a gyásztávirat ilyen esetben. Nincs harag egyikük felé sem bennem, de ha lenne, akkor sem járnék örömtáncot más gyászán, ez gyökérség.
34 éves nő vagyok
Szerintem csak az egyikére mennék el, mert a családjával jóban voltam és néhány haverjával a mai napig jóban vagyok. A kapcsolatunk nem volt túl jó, de azért mégis, egy korszak volt az életemben.
A többiekére nem mennék el, mert vagy rövid volt a kapcsolatunk, vagy annyira utálok még rá gondolni is :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!