Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hány olyan exed van, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány olyan exed van, akinek elmennél a temetésére és hány olyan, akiére nem mennél el?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok!

2019. márc. 16. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
az egyiknek táncolnék a sírján, az tuti
2019. márc. 16. 12:13
 2/8 Clay Morrow ***** válasza:
1-1 a valódi arány.
2019. márc. 16. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy sincs. Már semmi közöm hozzájuk.
2019. márc. 16. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
34%

1#-nek +1

Az utolsó exemnek tancolnek a sirjan. Sztem a gyerekei is.

A többiere elmennék, őket sajnálnam.

45N

2019. márc. 16. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:

A gyermekem apjáéra elmennék mert a családjával tartjuk a kapcsolatot. Szeretjük őket.

N

2019. márc. 16. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyikükkel sem tartom a kapcsolatot, így kétlem, hogy bármelyikre meghívnának, temetésre a családon kívül csak a közeli barátokat szokták meghívni. Ha mégis meghívnának, attól függően döntenék, hogy el tudok-e menni vagy sem, ha el tudnék menni, akkor tiszteletemet tenném a szertartáson, de ennyi, ha nem tudnék menni, akkor meg legfeljebb egy képeslappal részvétet nyilvánítanék, régen szokás volt a gyásztávirat ilyen esetben. Nincs harag egyikük felé sem bennem, de ha lenne, akkor sem járnék örömtáncot más gyászán, ez gyökérség.

34 éves nő vagyok

2019. márc. 16. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy exem lenne, nem csak elmennék, de nagyon fájna is a halála.
2019. márc. 16. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak az egyikére mennék el, mert a családjával jóban voltam és néhány haverjával a mai napig jóban vagyok. A kapcsolatunk nem volt túl jó, de azért mégis, egy korszak volt az életemben.

A többiekére nem mennék el, mert vagy rövid volt a kapcsolatunk, vagy annyira utálok még rá gondolni is :D

23/L

2019. márc. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!