Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Illik elmenni az exem apjának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik elmenni az exem apjának a temetésére?

Figyelt kérdés
2 éve szakítottunk, 7 évig voltunk együtt. Azóta mindketten kapcsolatban vagyunk. A párom szerint hülyeség elmenni, de nagyon szerettem az exem apját, 1 évig laktunk is nála. Úgy gondolom, illene elmenni, de az exem új barátnője finoman szólva is jelezte, hogy nem szeretne meglátni ott.
2018. márc. 5. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem illendőség kérdése. Szimplán nincs értelme. Főleg hogy kijelentették hogy nem kívánatos személy lennél.
2018. márc. 5. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Exedet kérdezd, ne a nőjét pl.
2018. márc. 5. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha az új csaj mondja ezt, akkor arra ne hallgass. Ha az exed mondja azt, hogy ne menj, akkor azt fogadd meg.

De egyébként ilyenkor a gyászoló családnak jól szokott esni az ilyesmi, főleg ha jóban voltál velük.

2018. márc. 5. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha te szeretnél ott lenni, akkor szerintem menj el, ez a gyász része. Ha pl hátul állsz, akkor nem sok vizet zavarsz, nem kell beszélniük veled. Az exednek mondd el, hogy ez neked fontos lenne. Ha valóban fontos. Ha nem fontos, ne menj.
2018. márc. 5. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Én elmennék.Nekem is van olyan exem,akinek az anyját nagyon bírom,igaz 5 éve voltunk együtt,de nem érdekelne az új barátnő véleménye ha meghalna.
2018. márc. 5. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igenis elmehetsz, sőt illik. Ha 7 évig voltál az exeddel, tehát nagyon jól ismerted, ráadásul szeretted mint embert. Nem az exed miatt mész hanem egy embernek akit szerettél megadni a végső tiszteletet. Az új barátnő meg ne mondja meg neked mit tehetsz vagy mit nem.

Ráadásul lehet, hogy régebbi kapcsolatban voltál exed apjával mint ő, laktál is náluk. Miért tennél úgy mintha nem ismerted volna?

2018. márc. 5. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött el az exem, pedig nagyon szerették egymást apámmal. Nem sértődtem meg.
2018. márc. 5. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly halt meg apukám, előtte évben szakítottunk az exemmel, 8 év után.

Eljött a temetésre, sőt, az édesanyja is (ő talán csak kétszer találkozott apummal, akkor is csak futólag), külön kis koszorút is csináltattak.

Őszinten szólva nekem jól esett, hogy ott láttam őket, és tudom, hogy nem csak azért jöttek, mert “úgy illik”. Ezt mondtam a jelenlegi páromnak is, akinek egy rossz szava nem volt erre.

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél ott lenni, akkor ne érdekeljen az új baràtnő véleménye, menj nyugodtan. Aki egy gyászfolyamatban ilyenen hisztizik, az olyan is...

2018. márc. 6. 08:06
 9/10 anonim válasza:
100%
A temetésen búcsút veszünk az elhunyttól.Oda nem kell meghívó. Ha érzelmileg kötődtél a volt apósodhoz, csak a te döntésed, hogy elmész-e.
2018. márc. 6. 08:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed. Nyugodtan elmehetsz ha szeretnél. Ha úgy gondolod hogy ez zavart okozhat az exnél akkor később érkezz és hamarabb menj el, hogy ne vegyen észre.
2018. márc. 7. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!