Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex szülő/nagyszülő temetésére elmennél?
A páromnak az ex kapcsolatából van egy kislánya, én vagyok a nevelőapuka, és jól megvagyunk. A vérszerinti Apukával jó a kapcsolatunk a gyerek miatt leginkább.
Sajnos a ex barát apukája meghalt (=gyerek vérszerinti nagyapja), és a páromban felmerült, hogy elmenne a temetésére. Még nem biztos, hogy elegy, és tudja, hogy ez nekem nehéz helyzet. A temetés közel 1000 kilóméterre lenne, mivel az ex barát nem magyar, és a szülei (illetve már csak az egyik) ott laknak messze délen.
Ti hogyan reagálnátok le a helyzetet? Én egy elég toleráns és megértő emberke vagyok, de ez valahogy nekem nem tetszik.
Mitől félsz? Hogy a temetésen megdugja, vagy mi?
A párod részvétet megy kifejezni a gyermekei NAGYSZÜLŐJÉNEK a sírjához. Még az sem lenne fura, ha mind a hárman (párod, te, kislány) mennétek, elvégre egy család vagytok, de a gyermeknek ők is a családot jelentik.
Én semmi furát nem látok ebben, nyilván ismerte az exapósát, kedvelte, és sajnálja, hogy távozott.
Semmi furcsat nem latok benne.
A gyereknek a nagypapaja.
Alapvetően egyet értek.
Kis kiegészítés: Az ex-el csúnya szétválás volt, az ex após egyszer pár éve meg is fenyegette...azóta nem volt kapcsolata velük. Nemrég, a várható haláleset miatt rendezték a viszonyukat telefonon, és emiatt leginkább az anyós szeretné, ha lemenne.
Azt gondolom én is, hogy hárman kellene lemennünk, csak feltehetően engem nehezen tolerálnak majd (sajnos ilyenek..). Akkor és miért toleráljam őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!