Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent, vagy nemet mondanátok a gyereketek apjának?
Sziasztok! :) Abban szeretném ki kérni a véleményeteket,hogy segítenétek-e a helyemben..
Az exemmel együtt voltunk 7évig. 4év után született egy kis lányunk. Mi szét mentünk azóta is egyedül vagyok a pici lánnyal. Sokat csalt titokban amit évek után vallott be.. Mikor meg született a manónk akkor. Aztán mondtam,hogy vége. Nem laktunk azóta együtt semmi. De gyakran jön,minden nap a gyerekhez.. Jól el tudunk beszélgetni,viccelődni.. Vita nincs. Mindenről mesélünk egymásnak.. Mint a barátok.. Most el veszítette az állását és az albérletét fel kell mondania,mert nem tudja fizetni.. Segítséget kért töllem ma.. Tudnék-e neki segíteni amíg ujra össze szedi magát,hogy addig itt lakhasson velünk. Még nem reagáltam rá semmit.. Szeretnék tanácsot kérni tölletek! Azt le írom mielőtt fel teszi valaki a kérdést.. :) Az exemnek szülei már nincsennek.. Szóval ti,hogy döntenétek? Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
Nagy, kövér NEM.
Külön életet éltek, nem vagy érte felelős. Gondolom, ha más exed kéri ugyanezt, akkor egyértelműen nemet mondasz.
Ő is most pont arra apellál, hogy ő a gyereked apja, csak nem hagyod utcára kerülni. Később se, ha nem talál munkát hónapokig, esetleg évekig. Sose fogsz tőle megszabadulni.
Csak kihasznál, ahogy a kapcsolatotok alatt is.
Értem én, hogy nehéz helyzet, mert mégis a gyerek apja.
Legfeljebb albérlőként, szerződéssel, ami alapján ki is tudod rakni, és be is tudod hajtani rajta a plusz rezsit, stb-t. Egyébként nem. Oldja meg. Hova menne, ha te se lennél?
Nem, oldja meg.
Ha volt pfája összevissza dugni a hátam mögött, akkor ne merészeljen tőlem bármilyen segítséget kérni.
Menjen valamelyik ribikéjéhez lakásért.
Az, hogy a gyerekem apja, egy dolog, de gerinctelen "embereknek" nem segítek.
Gyereked apja tehat szexelt veled terhes lettel
Problema massal is szexelt
Tehat apasag nem nagy dolog
Egyértelmű nem.
Nem tartozol felelősséggel felé,mert nem a párod.
A korábbi viselkedése sem kelt bizalmat.
Ki akarja használni az "apai" pozícióját és ezzel téged is.
Ez több indok is ami miatt elutasítanám...
Egyáltalán nem..
De, ha elutasitod, számíts fenyegetésre, pl nem látogatja meg soha a gyereket, nem fizet, stbstb
Baráti alapon elszállásolnám akármelyik exem, de a gyerekem apját 2x meggondolnám.
Nem a megcsalás miatt, hanem mert megviselheti a kicsit, hogy apa korábban ott lakott, majd elköltözött, majd megint vissza és megint el..
Azt hiszem pénzt adnék kölcsön, vagy inkább a gyerektartással nézném el, ha késik pár hónapot.
A gyerekem apját én sem hagynám elkallódni, de tud máshol is lakni, biztos vannak haverjai meg ilyenek.
Amúgy van barátnője? Játssz csak el a gondolattal, hogy tőletek megy el csajozni, esetleg buli után hazahozna valakit hozzátok.
Ha újra akarod vele kezdeni, és rajta is ezt érzed, akkor más a helyzet persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!