Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent, vagy nemet mondanátok a gyereketek apjának?
Sziasztok! :) Abban szeretném ki kérni a véleményeteket,hogy segítenétek-e a helyemben..
Az exemmel együtt voltunk 7évig. 4év után született egy kis lányunk. Mi szét mentünk azóta is egyedül vagyok a pici lánnyal. Sokat csalt titokban amit évek után vallott be.. Mikor meg született a manónk akkor. Aztán mondtam,hogy vége. Nem laktunk azóta együtt semmi. De gyakran jön,minden nap a gyerekhez.. Jól el tudunk beszélgetni,viccelődni.. Vita nincs. Mindenről mesélünk egymásnak.. Mint a barátok.. Most el veszítette az állását és az albérletét fel kell mondania,mert nem tudja fizetni.. Segítséget kért töllem ma.. Tudnék-e neki segíteni amíg ujra össze szedi magát,hogy addig itt lakhasson velünk. Még nem reagáltam rá semmit.. Szeretnék tanácsot kérni tölletek! Azt le írom mielőtt fel teszi valaki a kérdést.. :) Az exemnek szülei már nincsennek.. Szóval ti,hogy döntenétek? Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!