Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igent, vagy nemet mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent, vagy nemet mondanátok a gyereketek apjának?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Abban szeretném ki kérni a véleményeteket,hogy segítenétek-e a helyemben..

Az exemmel együtt voltunk 7évig. 4év után született egy kis lányunk. Mi szét mentünk azóta is egyedül vagyok a pici lánnyal. Sokat csalt titokban amit évek után vallott be.. Mikor meg született a manónk akkor. Aztán mondtam,hogy vége. Nem laktunk azóta együtt semmi. De gyakran jön,minden nap a gyerekhez.. Jól el tudunk beszélgetni,viccelődni.. Vita nincs. Mindenről mesélünk egymásnak.. Mint a barátok.. Most el veszítette az állását és az albérletét fel kell mondania,mert nem tudja fizetni.. Segítséget kért töllem ma.. Tudnék-e neki segíteni amíg ujra össze szedi magát,hogy addig itt lakhasson velünk. Még nem reagáltam rá semmit.. Szeretnék tanácsot kérni tölletek! Azt le írom mielőtt fel teszi valaki a kérdést.. :) Az exemnek szülei már nincsennek.. Szóval ti,hogy döntenétek? Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)

2017. szept. 24. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9-es, még jó hogy olyan NINCS, hogy nem fizet :)
2017. szept. 25. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Határozottan NEM-et mondanék. Menjen valamelyik régi ribijéhez akiben megmártózott. Gerinctelen férgeknek nem segítek. Plusz egyértelmű, hogy kihasználna. Szépen befészkelné magát, munkát nem lenne sürgős keresnie, hisz van hol aludni, van mit enni, nem tudnék megszabadulni tőle. Ha ilyen szándékai valójában nincsenek (csak én feltételezem), akkor is nemet mondanék. Nekünk már semmi közünk nem lenne egymáshoz. Oldja meg.
2017. szept. 25. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk a másik oldalt. Miért akarna odaköltözni? Szerintem, leírás alapján nem ugyanazt akarjátok. Ahogy látom szoros kapcsolatod van a gyerekkel. De ne nézd most hogy neki jó lenne. Csak azt gondold végig te magad mit akarsz.
2017. szept. 26. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!