Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele, vagy majd megszokom?
8 hónapja vagyunk együtt, 30as éveink elején vagyunk. Nagyon szeretem őt,minden szuper,kivéve az anyagi része.
Kevés pénzt keres,én jóval többet.
Az előző kapcsolataimban megszoktam hogy vacsorázni megyünk, színházba,moziba, wellnessre, bálokba olyan körökbe mozgok. Az előző párjaim nagyon jol kerestek,mindenre futotta. Itt most semmire. Neki sajnos nincs erre pénze. Nekem pedig nagyon hiányzik ez az életvitel. Mit tegyek? Hagyjam el vagy majd megszokom hogy nincsenek ilyen programok.
31/N
"Az előző kapcsolataimban megszoktam hogy vacsorázni megyünk, színházba,moziba, wellnessre, bálokba olyan körökbe mozgok. Az előző párjaim nagyon jol kerestek,mindenre futotta. Itt most semmire. Neki sajnos nincs erre pénze.
"Nem vagyok anyagias!"
Hát pedig nagyon anyagias vagy, csak te még magadnak sem akarod beismerni.
De ha kritizálod és nem felel meg neked miért jöttél vele össze?
Idióta!
N27
Szegény srác. :(
Hagyd el, jobbat érdemel
Te jó ég, a kérdező nem anyagias! Nem azon kesereg, hogy nincs Karib tengeri nyaralás business repülőjeggyel! Egy színház, mozi, vacsora egyáltalán nem luxus. Még gyerekük sincs, akit el kéne tartani.
Kérdező: nem fogod megzsokni, mindíg hiányozni fognak ezek a programok. És mó is, jigy hiányoznak. Nem kell vegatálnod egy lusta, igénytelen pasi melllett
"Nagyon szeretem őt,minden szuper,kivéve az anyagi része."
És nem anyagias? Hát csak a pénzről tud beszélni. Az egy dolog, hogy a barátja, kevesebbet keres, de ahogy írta hozzá van szokva, hogy az előző párjai jóval többet kerestek. Ezen van a hangsúly. Nehezményezi, hogy nem mehet ide-oda. Miért? Van jó fizetése, megtehetné, akkor miért emelte ki a 2 fizetés közti különbséget. Ha fordítva lenne, ki sem írta volna a kérdést, na erről van szó. Olvassatok a sorok között is. Ja és én is nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!