Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak vele, illetve mit tegyek?
Sziasztok, 23 f vagyok, Előre is elnézést ez elég hosszú lesz, de megpróbálom felosztani:
Tavasszal és nyáron megismerkedtem 2 csajjal, külön helyszíneken. Egyik sem tudott a másikról. Mindkettő úgy tudta, hogy összefogok jönni vele, vagyis adtam erre utaló jeleket, végülis megtudtam, hogy ez a 2 csaj ismeri egymást és még barátnők is. Ezért még idelyében lemondtam az egyiket és összejöttem a másikkal.(Időközben akiről lemondtam az megbocsátott nekem és szoktunk beszélgetni baráti szinten, jóba maradtunk végülis, csak a jelenlegi barátnőmmel, az ő volt barátnőjétől eltávolodott:/) A helyzet az, hogy ez a lány akivel összejöttem, szűz volt, amikor megismerkedtünk, kb 5 hónapja vagyunk együtt és azóta többször lefeküdtünk. Ő sokat van egy 200km-re levő nagyvárosban, ott egyetemezik. Most szilveszterkor meg nem együtt szilvesztereztünk, mert nem hívtam, pedig tudom, hogy jött volna, végülis ő is más társaságban volt és énis.
Az az igazság, hogy nem tudom, hol volt az eszem, amikor összejöttem ezzel a csajjal, mert igazából nem az esetem (az történt akkoriban, hogy udvaroltam egy másik csajnak sokáig akivel nem jött össze semmi és eközben találkoztam ezzel a lánnyal, ekkor meg örültem, hogy egyáltalán kaptam valakit...nehéz időszakban is voltam államvizsga miatt, meg a másik csaj miatt, stb). Szóval összejöttem vele, de annyira nem volt az esetem...és ezt éreztem is. Szegény nagyon aranyos, kedves, szerény meg minden, gondoskodó stb, de egyszerűen külsőre nem az én esetem.
Most meg szilveszterkor találkoztam egy lánnyal, akiért megőrülök, annyira tetszik és úgy tűnik ő is összejönne velem, rég éreztem magam ennyire szerencsésnek. A gond csak az, hogy nem tudom, hogyan szakítsak a jelenlegi barátnőmmel, nem akarom megbántani, nem érdemli meg, az meg csak súlyosbítja a helyzetet, hogy elvettem a szűzességét...
Tudom, hogy egy igazi mocsoknak hangzok, undorodom is magamtól ilyen szempontból, nem szeretek senki érzéseivel játszani és egy igazi sz3métládának érzem magam emiatt.
Ami még nehezíti a dolgom, hogy ezzel a csajjal már komolyan terveznék és fél év múlva úgyvan, hogy megyek Pestre, ha minden jól megy, mesterizni és dolgozni ott lennék 2 évet. Szeretném, hogy jöjjön velem, de ő erről még nem tud semmit, nyilván elmondom neki, amint összejövünk, de félek, mivan ha nem hajlandó otthagyni értem "mindent", nekem meg ilyen szép barátnőm sose volt és nem tudom, hogy dönteném el, hogy akkor itthon maradjak vele, vagy menjek Pestre nélküle...
Elolvastam a kérdést, és de, neki is az olyan bunkók kellenek, mint például te. Aki játszik más érzéseivel, csak a külsőt nézi, rendszeresen több nője van, és egy önző dög.
Szóval ez a csaj is az ilyen bunkókra bukik.
De ha mégsem, akkor hosszú távon ne tervezz vele, mert ha jobban kiismer, ki fog dobni a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!