Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátnőmmel, csak azért mert ő az első?
Már régóta együtt vagyok a jelenlegi párommal, és bár vannak nézeteltéréseink, azért alapjaiban véve jól elvagyunk. Viszont nekem ő az első barátnőm, előtte senkim sem volt, neki én már inkább a sokadik vagyok. Ezzel persze semmi baj sincs, csak felmerülnek bennem kétségek: érdemes-e veszni hagynom a fiatal éveimet, belemenni egy esetleges házasságba, ami -elnézve a többit- 10-20 év múlva majd jól tönkre is mehet, és akkor majd 40 évesen kezdhetek újra "csajozni", bepótolni azt amit fiatalon kihagytam. Ha csupán racionális alapon közelítenék a dolgok felé, akkor azt mondanám, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy jobban megbánom, ha kihagyok dolgokat, mint azt, hogy mellette maradok :(
Viszont tényleg olyan fontos szerintetek, hogy az ember "kiélje" magát?
Te mindenkepp. Aztan majd 10 ev mulva taknyod nyalad osszefolyik a sirasban, majd ha latod h o mar feleseg, kozbe rajossz h almaid noje. Vagy nem, lehet h kieled magad, aztan neked jon el az igazi.
Lutri...
De ot mindnekepp hagyd beken es ne amitsd.
A barátnőd erről hogy vélekedik ? Szerintem csak be vagy szarva, hogy alkalmatlan időben hagy ott.
32/f
Ezért nem szabad szűzzel összejönni bizonyos kor felett.
Ha ezt a vágyad ő is tudja, akkor ennek a kapcsolatnak lőttek.
Szakíts vele, és dugjál, kúrjál, szopasd a ribiket, hogy aztán 5 év múlva te is sírhass, hogy minden nő ku.rva, és a pénzen kívül nem érdekli semmi.
Addigra a barátnőd már rég boldog lesz mással, de úgyis csak az fontos, hogy darabra annyi lyukba dugtad be, hogy te győztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!