Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak a barátnőmmel, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel, csak azért mert ő az első?

Figyelt kérdés

Már régóta együtt vagyok a jelenlegi párommal, és bár vannak nézeteltéréseink, azért alapjaiban véve jól elvagyunk. Viszont nekem ő az első barátnőm, előtte senkim sem volt, neki én már inkább a sokadik vagyok. Ezzel persze semmi baj sincs, csak felmerülnek bennem kétségek: érdemes-e veszni hagynom a fiatal éveimet, belemenni egy esetleges házasságba, ami -elnézve a többit- 10-20 év múlva majd jól tönkre is mehet, és akkor majd 40 évesen kezdhetek újra "csajozni", bepótolni azt amit fiatalon kihagytam. Ha csupán racionális alapon közelítenék a dolgok felé, akkor azt mondanám, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy jobban megbánom, ha kihagyok dolgokat, mint azt, hogy mellette maradok :(

Viszont tényleg olyan fontos szerintetek, hogy az ember "kiélje" magát?

2019. jan. 3. 14:33
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

15:24-es: Én racionálisan építettem az egzisztenciámat, ami be is jött, viszont szinte semmit sem foglalkoztam csajokkal. Ő pasizósabb volt, viszont zéró egzisztenciája van.

A problémám nem az, hogy előtte is próbálkoztam és szerencsétlen voltam a lányokkal, hanem az, hogy egyáltalán nem próbálkoztam, mivel fiatal hülye gyerek voltam. A nők az érettebb, egzisztenciával rendelkező, idősebb pasikat szeretik. Ergo, most lenne merítésem, de most nem szabad, mivel párkapcsolatban vagyok egy olyan nővel akit szeretek is. Viszont a két dolog nyilván nem megy egyszerre, így választanom kell, ami szerintem rohadtul nem triviális döntés, de mindegy, másnak könnyű ítélkezni :(

2019. jan. 3. 17:57
 22/22 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólásom egyébként egyben azt is jelenti, hogy igen, jönnének a nők. Volt olyan is, aki nemrég lakásra akart jönni, pedig alig ismertem meg....
2019. jan. 3. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!