Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak a barátnőmmel, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel, csak azért mert ő az első?

Figyelt kérdés

Már régóta együtt vagyok a jelenlegi párommal, és bár vannak nézeteltéréseink, azért alapjaiban véve jól elvagyunk. Viszont nekem ő az első barátnőm, előtte senkim sem volt, neki én már inkább a sokadik vagyok. Ezzel persze semmi baj sincs, csak felmerülnek bennem kétségek: érdemes-e veszni hagynom a fiatal éveimet, belemenni egy esetleges házasságba, ami -elnézve a többit- 10-20 év múlva majd jól tönkre is mehet, és akkor majd 40 évesen kezdhetek újra "csajozni", bepótolni azt amit fiatalon kihagytam. Ha csupán racionális alapon közelítenék a dolgok felé, akkor azt mondanám, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy jobban megbánom, ha kihagyok dolgokat, mint azt, hogy mellette maradok :(

Viszont tényleg olyan fontos szerintetek, hogy az ember "kiélje" magát?

2019. jan. 3. 14:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Gratulalunk, annyi eszed sincs mint egy csiganak.

Gyoker.

2019. jan. 3. 15:22
 12/22 anonim ***** válasza:

A te életed szól erről.

És téged az zavar, hogy eddig csak egyet sikerült. Most pedig azt hiszed, hogy már nem szűz fiúként ott a szént grál a lábad között, és ugyanúgy rendszeres szexben lesz részed, csak mindig más bombázóval.

Nincs ezzel semmi baj, inkább most tedd magad próbára, mint 40 évesen, két gyerekkel.

A barátnőd fog találni mást, neki ez eddig se volt gond.

2019. jan. 3. 15:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de ne legyél ostoba...

Sokkal többet ér egy jó kapcsolat mint az, hogy kipróbálj egy hangyányit más formájú nemi szerveket...

Gondolkozz, ha szeretitek egymást és semmi gond nincs akkor értékeld magadban, hogy eldobnál-e valamit ami jól működik és egyre komolyabb a hülyeségek miatt. Nekem a "kiélés" egy hülyeség...

2019. jan. 3. 15:29
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagyon tévedsz, ha szerinted az az élet, hogy mindig mást dugsz. Majd 40 évesen itt fogsz sírni, hogy felszínes, sehova nem vezető dolgokkal elpazaroltad a fiatalságod.

Ha "kiélni" akarod magad, akkor tartalmas emberi kapcsolatokkal és tevékenysegekkel vedd körül magad. A részegen bulizás, dugás semmit nem ad.

Viszont tényleg jobban teszed, ha szakítasz. Had találjon a baratnőd normális párt.

Na ezért nem akarunk szűz fiúkkal kezdeni.

2019. jan. 3. 15:34
 15/22 anonim ***** válasza:
#10re reagálva: tudod különböző emberek különböző értékrend szerint élnek. Neked kell eldöntened, mi a fontosabb: azzal hencegni, hogy hány nőt fektettél meg, vagy a társad, aki szeret és megbecsül? Az, hogy milyen lesz a házasságotok, csak és kizárólag rajtatok múlik.
2019. jan. 3. 15:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy "minden arról szól"? Agyad van, amivel gondolkozol, vagy a média mondja meg, mit csinálj, mit gondolj, mit érezz?

Hány éves vagy? Eddig miért nem volt barátnőd? Biztos vagy benne, ha szakítasz vele, akkor dúskálni fogsz a p.nciban?

Bár mindent félretéve, a fő kérdés az lenne, hogy szereted-e ezt a nőt, mert ha szeretnéd, eszedbe se jutna ezen gondolkozni, pont letojnád, hogy ki hány nőt imádkozott ki a bugyijából.

2019. jan. 3. 16:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szereted és boldogok vagytok akkor vétek lenne szakítani. Attól hogy ő az első nem kell eldobni, később biztosan megbánnád. Ahogyan mások is írták, nagyon rosszul fog esni ha mással boldog.
2019. jan. 3. 16:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Amikor itt felteszik azt a kérdést, hogy a nők miért ódzkodnak a szűz pasiktól, miért kerülik, azt aki tapasztalatlan, már sokszor leírtam: Én pl pontosan ezért, amiről a kérdező írt...
2019. jan. 3. 16:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Minden erről szól? Nálam nem.
2019. jan. 3. 16:46
 20/22 anonim ***** válasza:

"Neki volt fiatalsága, nem érezném túl fair-nek, ha 40-50 évesen szakítanánk és buktam emiatt az életem."

Ha már most így érzel, akkor a következő években ez csak erősödni fog. Nem fogsz tudni mellette leköteleződni ilyen kételyekkel.. Pláne nem mersz vele gyereket bevállalni.

Nekem is a barátom az első, bennem is voltak ilyen hangok az évek alatt, pláne, hogy ő is kiélte magát és 1-2 büszkén előhozta ezt a témát.. De bennem mostanra ez változott, nem érdekel már ez a dolog, pedig voltak bepróbálkozások az évek alatt..

De ez a megfogalmazás is, hogy "elbukod az éveid"... Egy jó kapcsolatban soha nem mondana ilyet értelmes ember.

Ha meg valójában csak langyos fosban üldögélsz, akkor vállald fel és hagyd ott! Inkább most, int 1 vagy 2 gyerek mellett 10 év múlva..

2019. jan. 3. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!