Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vagy ne? 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy ne? 18/L

Figyelt kérdés
A párommal 3éve vagyunk együtt, minden rendben ment közöttünk pontosabban azt hittem. Természetesen az elején mindent beleadott, és egyenrangú félként működtünk. Mára már rájöttem az egész kapcsolatot szinte én tartottam életben! Mindent én csináltam ezzel jól elszúrtam, mert mindent magamra vállaltam bocsánatért esedeztem olyan dolgok miatt amikért nem kellett volna. Nem volt olyan probléma amit ketten oldottunk volna meg, o csak hátradolt, en meg idegeskedtem. Nagyon férfiasan néz ki, gyúr teljesen rendben van voznó számomra de nem érzem férfiasnak. Nem csak a noi szerepet kell betöltenem,hanem a férfit. Én vagyok a domináns fél, aki eros határozott mindig tudja mit mikor hogyan akarja! O pedig a kisfiú akit pátyolgatni kell.Elmenekűl a nehézségek elol Nagyon könnyedén befolyásolható, ha egy lány barátjával beszélget és volt ilyenre példa irigységbol azt mondta hagyjon el akkor o elkezdett velem flegmázni, és fenyegetni mint utólag kiderult az sms amit egy összeveszésünkor kaptam, a lány diktálta. Nem tesz a kapcsolatunkért csak akkor amikor veszélyen érzi azt! Az egész családja utál engem, azért mert o a legkisebb fiú, és csúnya jelzokkel illetnek nem szeretek odamenni! 2 órát utazom, messze laknak!2hónapja nem volt nálunk a párom, mert egyszer rosszat mondott Neki Anyukám mert nem volt jó napja, de csupán annyi volt"mindent legyek Lara Larának kell megcsinálnia, próbálj jobban ügyelni a dolgaidra" Pedig itt elvolt kényeztetve, nagyon szereti a családom csettint eggyet szinte mindig megyek, pedig én olyanokat kaptam Náluk..... Inkább nem írom le, nehogy rátaláljon valaki erre a szövegre! Sok csúnyaszóval tarkítva.. Szeretkezés téren pedig annyi a helyzet, hogy minden rendben helyesnek tartom és nagyon jó a teste, de nem tud elvinni... Amivel nem is lenne baj, nekem így is tökéletes hiszen lélekben elélvezek mert nagyon gyengéd! No letemre több önbizalmam van Nekem mint Neki! Nagyon szeretem, ezért napi szinten dícsérem, nem azt mondom legyen valakinek nagy egója, csak hogyan szereted a másikat ha magadat se tudod!? Nekem is fontos a dícséret de nem vagyok önbizalomhiányos depressziós alkat! Mielott valaki azzal jönne miért nem vettem észre? Miért vagyok még vele!? Miért nem fogadom el!? Leszögezném észrevettem csak nem bukott ki ez az egész csak most! Szeretem tiszta szívemmel nagyon nagyon! Én azt gondolom elfogadom, de sokat nyeltem ebben a kapcsolatban és szerintem a másiknak tükröt kell tartani, én is hibás vagyok beismerem, egy kapcsolatban fejlodni kell! De nem az a fejlodes hogy oh nem szeretsz fogadd el es akkor nem valtozik semmi! En nem azert irtam ki a kerdest mert konnyen befolyasolhato lennek, mar kerdeztem csaladot baratokat es ez amolyan kozvelemeny kutatas
2018. dec. 18. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
2018. dec. 18. 19:19
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Szakítani kell.
2018. dec. 18. 19:20
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Semmi pozitívat nem írsz a párodról, csak hogy jó teste van és jól néz ki, de ez nem elég egy kapcsolathoz.
2018. dec. 18. 19:37
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

"Amivel nem is lenne baj, nekem így is tökéletes hiszen lélekben elélvezek" - ezen betegre fogod magad sirva rohogni felnott nokent.

Ne pazarolj el tobb evet erre a langyos szarra.

2018. dec. 18. 19:47
 5/16 A kérdező kommentje:
Ezen kívul sok mas jo tulajdonsaga van sot rengeteg csak itt a szakitas okarol volt szo! Nem arról hogy mit szeretek a testit fontosnak tartottam kiemelni hogy vonzo de nem ferfias meg voznodom hozza
2018. dec. 18. 19:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Probaltam mar Neki elmondani mi a jo de csak nem megy elelvezni
2018. dec. 18. 19:49
 7/16 A kérdező kommentje:
Még egy fontos dolog! Már nem tanúl dolgozik, de a családjával él! Én tanulok, nagyon rossz körülmények között kellett felnonie,es mivel konnyen befolyasolhato azt mondta Neki egy fiu ismerose minden lany csak a penzre megy es meggyanusitott hogy en is.... Annyira rosszúl esett, nem ismer engem!? Sose kellett a penze amiert o dolgozott, amikor adott mert neha adott egy keveset akkor azt mire koltottem!? Nem magamra ajandekra csak ugy Neki ha szüksége volt valamire...
2018. dec. 18. 19:57
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Azért ez jó. Panaszkodsz, milyen önállótlan és befolyásolható a barátod, majd random vadidegenektől kérdezed meg, hogy szakítsál-e. Most akkor ki a befolyásolható?

Nagyon sok rosszat leírtál a barátodról meg a csalàdjáról. Valamiért mégis lehúztál mellette 3 évet. Miért? Mi az, ami mellette tart a sok szar ellenére? Azt is írtad, hogy szereted. Biztos vagy te ebben? Szerinted a szeretetbe belefér, hogy kibeszéled a másik hibáit a háta mögött? Jó lenne, ha megfogalmaznád, hogy mit szeretsz a barátodban. Amikor szakításon gondolkodsz, ne csak a rosszat vedd figyelembe. A jó dolgokat is mérlegelni kell, hiszen a szakítással a jó dolgok is elvesznek. Bárki lesz a párod, mindenkinek lesz valami hibája.

Mi nem tudjuk helyetted eldönteni, hogy szakítsál-e. Összességében jól érzed magad ebben a kapcsolatban? El tudod viselni életed végéig a másik hülyeségeit? El tudod fogadni a párodat olyannak, amilyen? Fel tudod vállalni, hogy a szakìtás végleges döntés? Nincs "maradjunk barátok", nincs "tartsunk szünetet", nincs "később még újrakezdhetjük". Semmi nincs. Döntesz, közlöd, eltűnsz. Az alapján, amit leírtál, ez nem egy jó kapcsolat. De nyilván nem lehet néhány mondatba belesűrìteni két ember viszonyát. Neked kell döntened.

2018. dec. 18. 20:39
 9/16 A kérdező kommentje:
Jo szar
2018. dec. 18. 21:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Te fejben még tinike vagy,nem felnőtt..XDDDD
2018. dec. 18. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!