Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel amiért kezd gyógyszerfüggő lenni?

Figyelt kérdés

sok fájdalomcsillapítót szedett mindig is ha kicsit fájt valamije.. de mostanában elkezdett nyugtatózni mert szorong az egyetem miatt, meg mert “szereti”..

De engem ez nagyon zavar, amit mondtam is neki

2018. szept. 8. 22:19
1 2
 1/14 AchromaticSmarties ***** válasza:
95%
Ilyenkor kellene segítened neki leszokni a gyógyszerről, ahelyett, hogy elhagynád.
2018. szept. 8. 22:22
 2/14 A kérdező kommentje:
De hiába mondom neki hogy ne, folytatja és még rá is tesz egy lapáttal mint aki direkt engem akar idegesíteni
2018. szept. 8. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:
55%

#1+1, amennyiben partner ebben. Ha nem akkor viszont nem tudsz mást csinálni.

32/f

2018. szept. 8. 22:24
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát figyelj, ha lenne barátnőm és szorongana, akkor én nem azon rinyálnék, hogy mennyi gyógyszert szed szerencsétlen, hanem azon lennék, hogy lenyugtassam, hogy ne szorongjon. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy az emberek miért vannak párban olyan személlyel, aki még csak annyira sem érdekli őket, hogy vegyék a fáradtságot, hogy egy kicsit foglalkozzanak vele. Egyébként nekem azért nincs csajom, mert nem jövök össze olyannal, akit nem szeretek, feleslegesen nem akarom rabolni senki idejét, pláne nem a sajátomat.
2018. szept. 8. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Egy ilyenért szakítanàl vele? Akkor mi lenne kèsőbb? Ezt úgy èrtem hogy egy kapcsolat rengeteg veszélynek van kitève! Veled is törtènhet akàrmi...., te is örülnèl neki ha el fogad ès szeret tovább.
2018. szept. 8. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak!
2018. szept. 8. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kicsit skizóra sikerült, előző :D
2018. szept. 8. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem ez ugyanaz a kategória, mint mikor a hangulat miatt iszik valaki. Azért elhagynád?
2018. szept. 8. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Elég töketlen egy csávó lehetsz!
2018. szept. 8. 22:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Tudsz segítséget kérni, és ő is. Nyilván neked kell eldöntened meddig vagy vele, de ha úgy döntesz otthagyod, én mindenképpen megpróbálnám az ultimátumot.

Sajnos a függő embereket muszáj szembesíteni azzal, hogyha nem hagyják abba, amit csinálnak, nagyon sok mindent elveszíthetnek. Mit csinálsz, ha elkezd inni mellé?

2018. szept. 9. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!