Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátnőmmel amiért kezd gyógyszerfüggő lenni?
sok fájdalomcsillapítót szedett mindig is ha kicsit fájt valamije.. de mostanában elkezdett nyugtatózni mert szorong az egyetem miatt, meg mert “szereti”..
De engem ez nagyon zavar, amit mondtam is neki
A problémái és a megoldásukra kialakult válaszai azért vannak, hogy direkt téged idegesítsen vele?
Hagyd el, a nő érdekében. Hátha talál egy tőled normálisabbat. Adj neki egy esélyt, hogy boldog legyen! Lépj le.
Ti se találkoztatok, még függő emberrel. Nekem van gyógyszer függő barátnőm, (én is lány vagyok tehát csak barát). Én nem egy beszélgetést hanem éveket áldoztam arra hogy segítsek neki, mert szerettem gyerekkorom óta.
De a függő azért függő, mert nem racionális és a racionális megközelítés pont lofaxt nem segít. Konkrétan semmit. Ő akkor is beveszi az adagját, ha már semmi baja, mert okot talál, az nem érdekli mi az.
Én barátnőm végül gyógyszer és alkoholfüggőségben elvesztett mindent, és még akkor sem volt hajlandó rehabra menni, csak amikor már majdnem meghalt. Szentül hitte hogy ő teljesen kézben tartja az életét.
Aki szerint egy "szivem ne csináld, ez nem jó" típusú tanács segít egy függőn az inkább menjen el rehabra és nézzen körül, mi van ott.
És a fenti sem egy lecsúszott lány volt, diplomás jó munkával, jó családdal, okos is volt valamikor.
Ha ő nem kér a segítségből, akkor teljesen mindegy mit teszel. És lehet jobb is ha szakítasz, akkor nem kell végig nézned, ahogy tönkreteszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!