Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne? 18/L
A dontes joga a tied. Leirtad, hogy miert akarsz szakitani, es teljesen ertheto is, szerintem mindenki megerositi. De azt mar nem ertem, amikor visszakontrazol es beveded. Ilyen kapcsolatbol az emberek nagy resze menekulne.
A masik dolog, hogy nagyon nagyon fiatalka vagy. 3 eve egyutt eltek, azt irtad. Biztos vagyok benne, hogy nem a tinedzserkori szerelmed fog 40 ev mulva a szelfin melletted mosolyogni. Ez a kapcsolat eddig tudott eljutni, lathatoan nem fejlodik tovabb, szerintem ebbol a szempontbol is indokolt a tovabblepes, nem kene itt leragadnod. Meg rengeteg ferfi var arra, hogy megismerjen, es elobb utobb te is elkezdesz erdekloni masok utan.
Zard le szepen, emlekezz ra boldogan es lepj tovabb.
42F
Nyilván a másik felet is meg kellene hallgatni, hogy az ő nézőpontjából mindez mennyire helytálló, amiket leírsz.
Nem vitatom, hogy a Te szemszögedből ezek a valóság illúzióját keltik, csak nehogy úgy járjunk, mint a szülő a Móricka viccben.
(Aki nem ismerné: Móricka megy haza feldúltan, hogy pikkel rá a tanár, kipécézte magának és sosem hagyja békén. Az apja azt mondja, na ennek a végére járunk, megkéri a tanárt, hogy hadd látogassa meg az egyik óráját, hátul megül majd csendben. Elkezdődik az óra, tanár feltesz egy kérdést és felszólítja Mórickát. Mire Móricka hátranéz: Látod apa, megint kezdi!)
Szóval ahhoz kell az objektivitás, hogy felmérjük, hogy a kevestellések és elégedetlenkedések valóban reálisak-e vagy csak szubjektivitás-alapúak.
Tehát ha afféle folyamatábrát tennénk, akkor az így nézne ki:
Szereted te ezt a fiút őszintén és feltétel nélkül?
Ha a válasz IGEN, akkor következő kérdés, ha NEM, akkor hagyd ott.
Következő: amiket hibaként rósz fel neki, azok valóban elfogadhatatlan, tolerálhatatlan dolgok? Túlmutatnak a feltétel nélküli szeretet határain?
Ha IGEN, akkor az a következő, hogy megpróbálod vele megbeszélni. És rá is tekintettel lenni. Hiszen azért álljon meg a díszmenet, egy párkapcsolat nem arról szól, hogy a férfilét önmagában egy vizsgaszerű folyamatos megfelelési kényszer, egy feladat, amit ha nem teljesít, akkor kirúgjuk, mint a rossz dolgozót egy cégből. Természetesen, ha egyenlőtlenek a viszonyok, akkor beszélj neki az érzéseidről, de ekkor ne őt minősítgesd, ne kritizáld, csak a saját érzéseidről beszélj.
Tehát végső konlkúzió, a problémát vagy elfogadjuk, vagy megoldjuk, vagy elengedjük.
Azaz: vagy visszaveszel és győz a szeretet, vagy megbeszélitek, vagy ha antagonisztikus ellentétek húzódnak, akkor nem raboljátok egymás idejét tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!