Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak valakivel akivel még csak pár napja jöttem össze. En nem vagyok szerelmes, egyszerűen csak nem volt szívem összetörni amikor megkérdezte, hogy akkor most komolyan gondoltam-e ezt az egészet vele. Mit tegyek?
Találkoztok valahol, meghívod egy kávéra és beadod neki az infót.
Ez mindenképpen fájni fog neki, ne számíts más reakcióra. Tedd meg amilyen gyorsan csak tudod, hogy el tudja ő is engedni ezt az érzelmet mielőbb.
Így tudsz neki segíteni. Ne odázd.
...
Lehetne, hogy a masszív berúgást nem ilyen gagyi eufémizmusokkal váltja ki lassan mindenki...? "Becsiccsentettünk"... Most komolyan?
Már szemét leszel, ezt elrontottad. És valahol valóban az is voltál. Bár találsz majd kifogást, hogy miért nem vagy szemét, de sajnos objektíven nézve az maradsz. Akkor kellett volna gerincesen megmondani az igazságot.
...
...
...
...
...
Amúgy hogyan tudsz hitelesen csókolózni olyannal akit nem szeretsz? Számomra ez fizikai képtelenség.
Első válaszoló voltam, a # 3-asnak amúgy teljesen igaza van.
Ne udvarolj berúgva. Ez az eredménye.
A legrövidebb út az egyenes. Leülteted egy kellemes meleg kávé vagy tea mellé és őszintén elmondasz neki mindent: hogy becsiccsentetek, elkapott a pillanat, nem akartad megbántani, most meg még jobban megbántod, de a szíved másé, nagyon bánod, és egy segfej vagy. Ennyi. Így őszintén bevallva talán nem annyira fájó még neki sem.
De mondom, csak 100% őszinteséggel fog ez minél kevesebb fájdalommal járni. Ja, és minél hamarabb közöld/tisztázd ezt vele.
Szerintem ez még nem olyan nagy dolog. Olyan is van, hogy valaki évekig rabolja a másik idejét és közben nem is szereti, csak várja a jobb lehetőséget. Ez sokkal rosszabb dolog, főleg átélni. Én még hálás is lettem volna, ha valaki pár nap után közli, hogy mégsem én vagyok a nagy szerelme, nem sok hónap után a felszívódás technikát választva.
Nem vagy szemét egyáltalán, csak átgondoltad, szerintem van különbség. Ha megmondod neki őszintén, lehet hogy 1-2 napig rossz lesz neki, de könnyen tovább fog lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!