Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele, vagy majd megszokom?
8 hónapja vagyunk együtt, 30as éveink elején vagyunk. Nagyon szeretem őt,minden szuper,kivéve az anyagi része.
Kevés pénzt keres,én jóval többet.
Az előző kapcsolataimban megszoktam hogy vacsorázni megyünk, színházba,moziba, wellnessre, bálokba olyan körökbe mozgok. Az előző párjaim nagyon jol kerestek,mindenre futotta. Itt most semmire. Neki sajnos nincs erre pénze. Nekem pedig nagyon hiányzik ez az életvitel. Mit tegyek? Hagyjam el vagy majd megszokom hogy nincsenek ilyen programok.
31/N
Mondtam neki tanuljon vmit,de az az igazság csak azt tanulja,ami érdekli is.Dolgozni meg alapból utál.
Jol érzi itt magát mert semmi nagy meló,semmi felelősség,ledolgozza a 8 órát és annyi. Sajnos nem az a törekvő,cselekvő tipus. :/
Ez csak rosszabb lesz, ha eloszlik a rózsaszín köd.
Nem anyagiasság, hogy nem akarod az életedet a tv előtt tölteni, mert az olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!