Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vele, vagy majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele, vagy majd megszokom?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt, 30as éveink elején vagyunk. Nagyon szeretem őt,minden szuper,kivéve az anyagi része.

Kevés pénzt keres,én jóval többet.

Az előző kapcsolataimban megszoktam hogy vacsorázni megyünk, színházba,moziba, wellnessre, bálokba olyan körökbe mozgok. Az előző párjaim nagyon jol kerestek,mindenre futotta. Itt most semmire. Neki sajnos nincs erre pénze. Nekem pedig nagyon hiányzik ez az életvitel. Mit tegyek? Hagyjam el vagy majd megszokom hogy nincsenek ilyen programok.

31/N

2019. márc. 12. 19:39
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
56%
Szerelem az, ahol ha őszintén szereted a másikat, akkor azért szereted, aki. Nos ez nem úgy néz ki, hogy itt megvan. Biztos vagyok benne, hogyha elhagyod, ott fogsz kaparni 2 hét múlva nála, hogy hibáztál. Inkább segíts neki, keressetek együtt valami jobban fizető állást neki. Motiváld, bármi. Ha szereted, akkor ne a wellness meg a tököm tudja mi legyen az első; hanem az, hogy megoldottok együtt mindent és segítitek egymást. Nyilván ha nem partner ebben semmiféle módon, akkor még mindig Te vagy a főnök a saját életedben és úgy dönthetsz, ahogy csak akarsz; de a felelősséget is vállalnod kell érte.
2019. márc. 12. 20:28
 22/42 anonim ***** válasza:
47%
Menj el egyedul balba ,welnessezni meg mozizni. Vagy keress ra szabadido partnert. Nehogymar befizesd ,amikor az apjaekat tamogatja anyagilag. Azert ez durva.
2019. márc. 12. 20:55
 23/42 anonim ***** válasza:
58%
Figyelj majd csak letörleszti a hitelét utána jobb lesz. Igaz a szüleit talán egyre jobban kell majd támogatnia. Viszont az hogy kondizik és ehhez tartja az étrendet az lehet pozitívum is, mert legalább figyel a külsejére. Ez neked is jó gondolom :) Ha szereted akkor várj még lehet hogy jön majd neki egy jobb lehetőség munkában.
2019. márc. 12. 21:06
 24/42 anonim ***** válasza:
25%
Szakíts vele, én voltam ilyemsiben, nem volt jó
2019. márc. 12. 21:09
 25/42 anonim ***** válasza:
44%

Nem a jelenlegi anyagi kulonbseg a gond hanem h ez sosem fog valtozni mert total maskepp gondolkodtok. Vagy te fogsz minden extrat finanszirozni mindig v o lesz aki az egesz kozos penzugyet vissza fogja fogni mondvan h ne pazaroljatok hisz nincs mibol. Plusz ha huzamosabb ideig te vagy a kenyerkereso, lehet h kompenzalni fogja valaki masnal a kisebbsegi erzeset. Jol ragd at, nem egyszeru dontes sajnos.

Legjobb lenne leulni vele es elmondani h hosszu tavon ez igy nem fog mukodni es esetleg tudna-e valtoztatni es kozosen kitalaljatok h mivel, hogyan keressen tobbet, mit tanuljon h egy szintre keruljetek. Valoban kar lenne tv elott megoregedni mert arra telik csak. Tul nagy aldozat reszedrol.

Kivanom h felnojon a feladathoz es megoldjatok ezt.

2019. márc. 12. 21:19
 26/42 anonim ***** válasza:
28%
Ragozni sem tudsz rendesen, de jó a fizud. Mennyit térdeltél a pozícióért ilyen sötéten?
2019. márc. 12. 21:34
 27/42 anonim ***** válasza:
58%
Én a "szeretem, de" kifejezéseket nem értem és érzem őszintének. És a sok anyagias tanácsot. Biztos ódivatú vagyok, de szerintem Te nem szereted. Az nem ilyen.
2019. márc. 12. 21:36
 28/42 anonim ***** válasza:
49%

Na látod kérdező, ugyan ott tart, ahol te. Neki sem elég a pénze, mert hitele van.

Neked az a bajod, hogy nagy lábon szeretnél élni úgy, hogy mellette hiteled van. :)

32/f

2019. márc. 12. 21:58
 29/42 anonim ***** válasza:
70%

Jól gondold meg, hogy döntesz.

Ott egy ember, akit szeretsz, akivel jól megvagytok, megertitek egymást, ez a mai világban azért nem semmi!

Szakítasz, és lehet egymás után jönnek majd a rosszabbnal rosszabb pasik... akiknek van pénze.

Egyelőre szerintem várj.

Úgyis elerkezik az idő, hogy gyerek pl?

Az már szakitook kőkeményen, ha nem vagytok egy véleményen.

8 hónap nem olyan sok.

Tudom ketyeg az óra.... de próbálj vele beszélgetni, ha normális, intelligens fazon, akkor lehet tudsz rá hatni.

2019. márc. 12. 21:59
 30/42 anonim ***** válasza:
69%
Nekem volt egy ilyen Barátnpm. Évinek hívták. A legnagyobb szerelem volt az életemben. Talán soha nem fogom elfelejteni, ki tudja.. Neki is a pénz és a szex volt a szeretetnyelve. Állandóan frusztráltnak éreztem magam, mindig bizonyítanom kellett. Ne kövesd el ezt a hibát, amit ő tett. Ha szereted, akkor tessék megoldani valahogy a dolgokat.
2019. márc. 12. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!