Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családja van? Képtelen vagyok feldolgozni.
Több, mint egy éve összejöttem egy magát függetlennek valló férfivel. Jó állása van, magas beosztása egy multinál, emellett saját vállalkozása. Heti 1-2 alkalommal találkoztunk mindig csak, amit a munkájára fogott, sok időt tölt külföldön, utána meg fáradt. Felvitt a lakásába is és egy idő után kaptam hozzá kulcsot. Váratlanul sosem állítottam be, de párszor előfordult, hogy oda mentem haza munka után. Elhittem, hogy működik, aztán egyre inkább zavart a tudat, hogy alkalmazkodnom kell az elfoglalt életéhez, nem hívhatom bármikor és sosem említi komolyan, hogy el akar köteleződni mellettem. Elkezdett motoszkálni a fejemben, hogy valami nincs rendben. Elkezdtem tudatosan figyelni a jelekre és amikor már nagyon erős volt a gyanúm, hogy családja van, akkor beismerem, követtem.
Életemben nem koppantam ekkorát. Egy utolsó hülye hiszékeny kis fruskának érzem magam, képtelen vagyok feldolgozni, hogy az egész életem egy hatalmas hazugság volt az elmúlt egy évben. A fejemet ütöm a falba, amiért annyira vakon ittam a szavait, meg sem kérdőjeleztem a sztorijait a rengeteg munkáról, a külföldi beszámolókról. Még valami apró ajándékot is hozott mindig ha sokat volt külföldön, te jó isten...
Két hónap telt el azóta, hogy melegebb éghajlatra küldtem, de egyszerűen úgy érzem ezt nem tudom egyedül feldolgozni. Az önbecsülésem nulla, folyamatosan ostorozom magam, amiért ilyen hülye vagyok. Ő pedig vélhetően háborítatlanul él a családjával. Teljesen tönkre tett. Ti mit tennétek?
A rosszindulatú válaszokat nem értem. A társadalmi helyzetét csak azért írtam le, mert azt gondolom a sztoriban ez igen biztos alapokat adott ahhoz, hogy elhiggyem, tényleg ennyit kell dolgoznia.
Jól keresek, a koromhoz képest azt gondolom mindenem megvan. Biztos lábakon állok, mindent előteremtek magamnak önerőből, amire szükségem van. Nem a pénze miatt voltam vele, néhány közös programot leszámítva nekem az ő pénztárcájából előnyöm nem származott. Persze vonzó, ha egy férfi sikeres, de nem árt ha a siker mellé gerince is marad az embernek.
Ha fair játékos és az elején elmondja, hogy családja van, akkor az ég világon semmi bajom nem lenne. Hagyott volna döntési lehetőséget és nem vette volna el a legfontosabbat az életemből. Időt... Azt az időt, amit rá fecséreltem, nekem senki nem fogja visszaadni. 30 éves vagyok, kinyírta a lelkemet, a bizalmamat és igen, szögletesen gondolkozom ugyan, de valahol a saját családalapítás reményét is lerombolta bennem. Dühös vagyok rá is, magamra is és úgyérzem ez 2 hónap alatt sem csillapodott semmit. Hosszútávon a fizikai és szellemi egészségem a tét, ha ez így marad, azt hiszem ezért született a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!