Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt a barátom.10 hónapig voltunk együtt. Képtelen vagyok feldolgozni. Mivel terelhetném el a figyelmem?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 22:05
2/8 anonim válasza:
mennyi ideje történt, ha szabad megkérdezni?
mert ha nem rég, akkor egy ideig nem tudsz túl sok mindent csinálni, idő kell hozzá
legyél a barátaiddal, ők biztos segítenek elterelni a figyelmed
3/8 anonim válasza:
Elterelni a figyelmedet a lehető legrosszabb lépés.Megmondom miért? Mert egyszer megint előfog valahogy jönni,és akkor sokkal depisebb leszel,és jobban fog fájni.Tudom hogy nagyon rossz,de ezt most ki kell élned,különben később lesz problémád. Részvétem.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 2 napja volt hogy elhunyt
2015. márc. 21. 11:29
6/8 anonim válasza:
Hát akkor még nagyon erős az érzés, senki sem csodálkozik.
Idővel be fog gyógyulni a seb.
Részvétem...
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. márc. 23. 00:32
8/8 anonim válasza:
Részvétem. Kitartást neked. Remélem jobb leszel ebben a gyászfeldolgozásban mint én. Nekem 9 éve halt meg a barátnőm. Azóta nincs senkim. Mai napig vele álmodok. Úgyhogy sajnos tanácsal nem szolgálhatok de tudom min mész keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!