Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt képtelen vagyok már feldolgozni, mihez kezdjek? 2 embert veszítek el egyszerre?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. 3 éve tart\tartott a kapcsolatom a barátommal, komolynak indult és végig azt hittem,hogy az,gyürüt is kaptam, nagyon szerettem... és sokminden felett szemet hunytam... egyszer aludt velem mindössze, szinte kizárt az életéböl mert az anyja ki nem állhatott, hozzánk sem nagyon jött,nem akart igazán találkozni senkivel sem az én családomból sem.. de megértö voltam,kitartottam mellette mindannak ellenére,hogy 2 müszakban dolgozott,emellett tanul is,mert ha találkoztunk az csodás volt. de pár hónapja érzem eltávolodott,igaz erre rásegítettem,sokat vitáztunk,mert kiderült,hogy apukám halálos beteg,és nem sok van neki hátra. feszült vagyok folyton,mert attól félek,melyik nap az utolsó neki :-( na és a napokban kiderült,hogy hamarosan be fog következni az elkerülhetetlen,már alig ismer fel minket,fájdalmai vannak,teljesen össze vagyok törve :-( és a barátom közölte velem,hogy a támaszom lesz,de ne várjak többet.... nem értettem mit ért ez alatt. erre mondta,hogy eltávolodott tölem,nem érez semmit,lehet sosem érzett.. mondom tessék?? :-( akkor ez a 3 év? ezért tartottam ki melletted? és pont most kell ezzel fájdalmat okozni,mikor apukám nemsoká elmegy?? erre elkezdett velem kiabálni, hogy mit nem fogok fel ezen,hagyjam már,az agyára megyek,hogy nekem mindig ennyi bajom van,meg különben is, ha nem kell a támasza,akkor ennyi volt..... mondom nem érted meg min megyek most keresztül??? apukám haldoklik te meg ezt teszed velem??? :-( erre közölte,hogyha tetszik így,hogy néha felhív megkérdi mi van apával,akkor jó, ha nem nem.

azóta zokogok,mert nem értem,nem értem miért volt eddig akkor velem???!! megcsalni nem csalt meg,ennek utána jártam,de teljesen összetörtem... nem elég,hogy apukámmal ez van,még ö is bánt? miért??

2012. szept. 20. 20:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Az igazság, az , hogy bármilyen szomorú is de a barátod már csak sajnálatból van veled, és az tudod mit jelent.

Sajnálom.

2012. szept. 20. 20:42
 2/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom,tudom milyen ez én is elveszítettem az édesapámat.Csak azt tudom mondani,legyél vele minél többet,a pasidat meg sz@rd le nagy ívben,lesz másik,a szülőkből viszont csak egy van.
2012. szept. 20. 20:42
 3/20 anonim ***** válasza:
tesód van? édesanyáddal mi van?
2012. szept. 20. 20:43
 4/20 TOMAtm ***** válasza:

na paff...nem tudok semmi bíztatót írni.a kapcsolat alapból sz*r.apukád miatt viszont részvétem.

próbálj meg nem nagyon összezuhanni,keresd a barátaid társaságát,fogd fel úgy h aki megszületik annak ez a sorsa,senki nem él örökké.hasonló helyzetben voltam 3 éve,tudom milyen érzés.

2012. szept. 20. 20:43
 5/20 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzet.

Sajnálom édesapádat, és téged.

Örülj, amíg a barátod segít, és melletted áll, ez szép dolog tőle.

Hogy miért ezt a pillanatot választotta?

Mert gyáva, és eddig nem merte megmondani, hogy nem sokat jelentettél neki, valószínűleg.

Őt ne sirasd, mert fogsz jobbat találni.

De most ne foglalkozz ezzel, csak édesapáddal, amíg veletek van.

2012. szept. 20. 20:50
 6/20 A kérdező kommentje:
nincs tesóm, és anyukám is betegeskedik sokat,úgy érzem teljesen magamra maradtam :( itt vannak a barátaim,mamám, de mégis... de miért pont most okoz nekem ekkora fájdalmat,mikor tudja min megyek keresztül apa miatt?? :-(
2012. szept. 20. 20:50
 7/20 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak addig kellettél neki amíg felvidítottad őt meg színt vittél az életébe. Most hogy baj van, rájött hogy igazából foglalkozni veled már nem akar...

Jobb hogy most derült ki hogy bajban lelép, mint ha később.

Részvétem :(

2012. szept. 20. 20:51
 8/20 anonim ***** válasza:

nekem édesapám halt meg aztán rá pár évre a testvérem autóbalesetben.

Amikor faterom halt meg akkor nem volt senkim. mikor tesóm akkor volt barátnőm de rá 4 hónapra mentünk szét.

hosszú évek voltak...

Dehát emberek vagyunk , mindig fel kell kelni.

2012. szept. 20. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:

hát ez nem túl emberi a barátod részéről, még ha így is érez, az időzítés az nagyon-nagyon rossz

kitartást, ez hosszú idő lesz, de erősebb leszel általa, és majd jobban fogsz később párt választani

nagyon sajnálom

2012. szept. 20. 20:58
 10/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindenkinek. a baj az,hogy én szeretem, és nem értem, nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel... eddig azt hittem boldog velem :-( a legjobban az fáj, hogy minden vágyam most ezen a világon, hogy hozzábújhassak, de ha ö nem szeret... és teljesen rideg...
2012. szept. 20. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!