Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt képtelen vagyok már feldolgozni, mihez kezdjek? 2 embert veszítek el egyszerre?
23 éves vagyok. 3 éve tart\tartott a kapcsolatom a barátommal, komolynak indult és végig azt hittem,hogy az,gyürüt is kaptam, nagyon szerettem... és sokminden felett szemet hunytam... egyszer aludt velem mindössze, szinte kizárt az életéböl mert az anyja ki nem állhatott, hozzánk sem nagyon jött,nem akart igazán találkozni senkivel sem az én családomból sem.. de megértö voltam,kitartottam mellette mindannak ellenére,hogy 2 müszakban dolgozott,emellett tanul is,mert ha találkoztunk az csodás volt. de pár hónapja érzem eltávolodott,igaz erre rásegítettem,sokat vitáztunk,mert kiderült,hogy apukám halálos beteg,és nem sok van neki hátra. feszült vagyok folyton,mert attól félek,melyik nap az utolsó neki :-( na és a napokban kiderült,hogy hamarosan be fog következni az elkerülhetetlen,már alig ismer fel minket,fájdalmai vannak,teljesen össze vagyok törve :-( és a barátom közölte velem,hogy a támaszom lesz,de ne várjak többet.... nem értettem mit ért ez alatt. erre mondta,hogy eltávolodott tölem,nem érez semmit,lehet sosem érzett.. mondom tessék?? :-( akkor ez a 3 év? ezért tartottam ki melletted? és pont most kell ezzel fájdalmat okozni,mikor apukám nemsoká elmegy?? erre elkezdett velem kiabálni, hogy mit nem fogok fel ezen,hagyjam már,az agyára megyek,hogy nekem mindig ennyi bajom van,meg különben is, ha nem kell a támasza,akkor ennyi volt..... mondom nem érted meg min megyek most keresztül??? apukám haldoklik te meg ezt teszed velem??? :-( erre közölte,hogyha tetszik így,hogy néha felhív megkérdi mi van apával,akkor jó, ha nem nem.
azóta zokogok,mert nem értem,nem értem miért volt eddig akkor velem???!! megcsalni nem csalt meg,ennek utána jártam,de teljesen összetörtem... nem elég,hogy apukámmal ez van,még ö is bánt? miért??
én is hasonlóan éreznék, ez egész biztos
de abba gondolj bele, h milyen szerencsés vagy (tudom ez nem jó sz, de érti, aki érteni akarja), h van lehetőséged elbúcsúzni apukádtól, nem olyan hirtelen hal meg, h balesetben teljesen váratlanul
és most ő a fontosabb neked, vele foglalkozz
közhely, de barát lesz másik, és később azt fogod gondolni, h miért áldoztam erre az emberre perceket is az életemből, amit apám mellett tölthettem volna
jobb, ha nem találkozol vele, szakítsatok, ha még nem történt meg
Szerintem ne is vedd fel nem érdemel meg ezek után, roh@djon meg ahol volt biztos találsz jobbat és az apád most fontosabb.Ja és igen egyetértek az egyik előttemlévővel búcsúzz el az apukádtól, amíg megteheted....
14-es válaszoló voltam
engem akkor hagyott el a pasim mikor a papám halt meg és nem sokra rá egy nagyon jó barátom.
akkor sokan eltűntek mellőlem, azok a "barátok", akiknek csak akkor volt rám szükségük mikor én voltam a mókamester.
mikor gyászoltam, én lettem a "fura", meg az "unalmas".
azt hiszem pedig, hogy az nem lett volna normális, ha mindenen rihegek-röhögök, meg meg sem érint az egész.
hidd el, ettől vagy érző ember, hogy az apukád fontos neked és ez nem "hiszti", hanem igenis komoly dolog.
amúgy, szerintem ne beszélj vele. nincs értelme ilyen szívtelen emberre pazarolni az idődet.
én sajnálom hogy az exemmel töltöttem azt a sok időt amit helyette a papámmal és a barátommal tölthettem volna.
te ne kövesd el ezt a hibát.
ott az egész élet hogy foglalkozz azzal a pasival még bármilyen szinten, de, bár rossz ezt hallani, az apukáddal már kevés ideig lehetsz együtt.
én tudomn milyen sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!