Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Családja van? Képtelen vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családja van? Képtelen vagyok feldolgozni.

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve összejöttem egy magát függetlennek valló férfivel. Jó állása van, magas beosztása egy multinál, emellett saját vállalkozása. Heti 1-2 alkalommal találkoztunk mindig csak, amit a munkájára fogott, sok időt tölt külföldön, utána meg fáradt. Felvitt a lakásába is és egy idő után kaptam hozzá kulcsot. Váratlanul sosem állítottam be, de párszor előfordult, hogy oda mentem haza munka után. Elhittem, hogy működik, aztán egyre inkább zavart a tudat, hogy alkalmazkodnom kell az elfoglalt életéhez, nem hívhatom bármikor és sosem említi komolyan, hogy el akar köteleződni mellettem. Elkezdett motoszkálni a fejemben, hogy valami nincs rendben. Elkezdtem tudatosan figyelni a jelekre és amikor már nagyon erős volt a gyanúm, hogy családja van, akkor beismerem, követtem.

Életemben nem koppantam ekkorát. Egy utolsó hülye hiszékeny kis fruskának érzem magam, képtelen vagyok feldolgozni, hogy az egész életem egy hatalmas hazugság volt az elmúlt egy évben. A fejemet ütöm a falba, amiért annyira vakon ittam a szavait, meg sem kérdőjeleztem a sztorijait a rengeteg munkáról, a külföldi beszámolókról. Még valami apró ajándékot is hozott mindig ha sokat volt külföldön, te jó isten...

Két hónap telt el azóta, hogy melegebb éghajlatra küldtem, de egyszerűen úgy érzem ezt nem tudom egyedül feldolgozni. Az önbecsülésem nulla, folyamatosan ostorozom magam, amiért ilyen hülye vagyok. Ő pedig vélhetően háborítatlanul él a családjával. Teljesen tönkre tett. Ti mit tennétek?

2019. márc. 12. 14:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%

10

A sikeresség és gazdaság fontos részei annak, hogy a nők vonzódnak hozzád, de nem az egyetlenek.

Nyilván fontos még a vonzó külső, vagy például a férfias és szórakoztató személyiség is. Ezekből pár is elég lehet, de nyilván minél több (és minél jobban van), annál jobb.

Amikor azt olvasod, hogy a top férfiak úszkálnak a punciban, akkor ne csak a leggazdagabbakra gondolj, hanem ezen felsorolt tulajdonságokkal rendelkezők legjeire (amik igaz sokszor kéz a kézben járnak). A leggazdagabbak, legjóképűbbek, legférfiasabb viselkedésűek, stb. Csak ezek közt mégis elég nagy az átfedés

2019. márc. 12. 15:05
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
Kígyók öltönyben.Megleckéztetni?Az iyet nem lehet.Menj pszichológushoz,majd segít átvészelni.
2019. márc. 12. 15:21
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Én is bezsarolnám, vagy ő, vagy te beszélsz a feleségével! Mit képzel magáról az ilyen féreg. Sajnálom, hogy ezt tette veled, de a feleségét is sajnálom, itt ti ketten vagytok áldozatok. Mivel nem rosszindulatúságból tennéd, ezért én elmondanám a feleségnek, legyen lehetősége az életben találni és élni egy normális férfi mellett. Ahogy te is megérdemled!
2019. márc. 12. 15:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Akkor most menj, és nyomd tele a megcsalt és átvert pasik kérdése alatt, hogy még is érdemlik. Úgy kell nekik, ha nem a 40 éves egyedülálló anyák, vagy a 90 kilós lányok közt válogatnak, hanem futnak a 20 éves, 50 kilós ribik után, akikén bizony sokakkal kell osztozni.

Vagy az azért mégsem a pasi hibája, aki xarul választ?

Érdekes.

Kérdező.

Khm... A lakáshoz a kulcs megvan még? 😈

2019. márc. 12. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
Mivel tett tönkre, mi köze ennek az önbecsülésedhez? Ő vert át téged, te nem csináltál rosszat. Ha nem vagy képes megbízni senkiben, akkor nincs értelme a párkapcsolatnak. A bizalomhoz bátorság kell, és el kell fogadni, hogy megvan az esélye, hogy átvernek. Ez van.
2019. márc. 12. 16:27
 16/22 anonim ***** válasza:
41%
Ez a ára a jólétnek.Tanulj belőle.
2019. márc. 12. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
11 Szűnjetek már meg, te meg a hozzád hasonlóak. Az emberek olyan szinten különbözőek, hogy amiket itt nyomatsz az csak a jéghegy csúcsa, ne próbáld a saját kis kétbites gondolkodásodat erőltetni másokra.
2019. márc. 12. 17:24
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Jól csináltad kérdező hogy ilyen hamar lebuktattad. Ez sokkal rosszabb is lehetett volna, ha rámegy még 1 éved. Én talán elmondanám a feleségének, akár névtelenül is valahogy a tudtára adnám milyen a férje, ami utána lehet hogy megbánnák, mert valószínű ez se jó megoldás. Lehet hogy jó ötlet a pszichológus ilyen esetben, mert ha barátoknak mondod, még a végén téged hibáztatnak.
2019. márc. 12. 17:34
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

14

A férfiak mennyiségi, a nők minőségi alapúak.

Egy férfi sem fog egy nővel megelégedni, ez a férfiak legnagyobb hibája, de mi ezt el is ismerjük.

A nők legnagyobb hibája, hogy ők oké egyet akarnak, viszont az az elérhető legjobb legyen, ami társadalmi szinten azt jelenti, hogy a legtöbb nő ugyanazt a viszonylag kevés férfit akarja. Ez a legáltalánosabban úgy van elterjedve, hogy a nők 80%-a a férfiak legvonzóbb 20%-ából kíván valakit.

Ezért van egyrészt sok magányos férfi is, de ez a nőknek sem jó, mert nyilván a top férfiak nem fognak egy nővel leállni, hülyék lennének ha annyi nő közül válogathatnak, tehát a nőknek is rossz, mert ők bár legalább szexet kapnak, de tartós kapcsolatot egy jelentős részük ugyanúgy nem, hiszen kevesebb top pasi van, mint amennyi igény volna rájuk

2019. márc. 12. 18:34
 20/22 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj utolsó, ha semmihez nem értesz, válassz már magadnak valami bolti eladó állást vagy bármit kitanulhatsz miért kell ilyennel foglalkoznod? Igen tudom kell a pénz munka nélkül. Te biztos hogy ebből a megmondóemberségből óhajtasz megélni, talán blogod vagy újságod is van, és ez nem jó mivel nem értesz ehhez. Remélem minél kevesebb embert fogsz tudni átverni a szövegeddel.
2019. márc. 12. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!