Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok feldolgozni. Mit tegyek?
A volt férjem több mint két éve hagyott el minket az akkor 2 éves gyerekünkkel. Azóta ő éli az életét, utazik, szárnyal a karrierje, ezért a gyereket sosem viszi el hétvégékre, mert mindig dolgoznia kell, vagy elutazik, csak max 1-1 délelőtt, délutánra találkoznak.
Bár gyerektartást fizet, mivel albérletben lakunk Budpaesten, nagyon nehezen jövünk ki, így én még itthonról, éjszakánként is dolgozom a főállás, a gyerek és minden mellett. Szinte soha nem jutok el itthonról, örülök, ha a plusz munkák idejére meg tudom oldani a gyerekvigyázást, arra már nem jut, hogy néha kicsit kikapcsolódjak. A barátaim teljesen lemorzsolódtak, mert sosem érek rá, vagy vállalhatatlanul fáradt vagyok. Lényegében semmi nincs az életemben a gyereken és a rengeteg munkán kívül, fáradt vagyok, meggyötört és mérhetetlenül magányos. És nem látok lehetséges kiutat ebből: nincs se lehetőségem, se időm ismerkedni, kiakpcsolni. A gyerek persze az apjának mindig örül, alig várja, hogy találkozzanak, vele az élet móka és kacagás, folyton sír, hogy vele akar lenni, én meg hiába szakadok meg, hogy a szabadidőmben is vele foglalkozzak, neki csináljak programot, boldoggá tegyem, csak az apja kell neki.
Múlt héten beközölte az exem, hogy most már egy ideje komoly kapcsolatban él valakivel, és lassan bemutatná a fiúnknak. És mintha valami utolsó csepp lett volna, eddig tartottam magam, erős voltam, de most mint egy gát, felszakadt minden, és állandóan zokogok, rámtört még jobban a magányom, az egész kilátástalan élet, amit 29 évesen élek, és képtelen vagyok ezt az egészet feldolgozni.
Félek, hogy teljesen elnyel ez az állapot és nem tudok belőle kijönni. Egyszer már felálltam a padlóról és kialakítottam az életünket, pedig iszonyat nehéz volt, és most hirteln megint úgy érzem magam.
Igazából nem is tudom, miért tettem fel ezt a kérdést, jól esett legalább leírni is, de jól esne néhány bátorító szó, vagy olyannak a tapasztalatai akik túlmentek ezen, és még boldogok lettek valaha az életben. Köszönöm
Na, ha nálunk ez állna fenn, hogy elhagyna, vihetné a gyereket is, pont.
Le lehet pontozni, nem érdekel, de az rohadtul nem fair, hogy a férfiak 98%-a utazgat éli az életét, a nő meg szakadjon bele a gyereknevelés-munka-idő háromszögbe.
Mivel apukának első a munkája és a szabadsága (ezért is hagyott el minket), így nem fogja felesben átvállalni a gyereket. Mint írtam, hétvégére sem viszi el. Ráerőszakolni meg nem lehet valakire egy gyereket...mert ő folyton úton van, meg ilyen munka jött be, meg olyan utazás...mindig van valami, ami miatt nem viszi el hétvégére. Még helye sincs nála a gyereknek...semmi cucca, játék vagy bármi. Ez így neki a legkényelmesebb,, de nem tudok mit csinálni.
#3-as...nem hiszem, hogy éreznék iránta még valamit. Sőt. Inkább valahogy az fáj ebben az új nő dologban is, hogy neki minden megadatik, boldog is lehet valakivel, nekem meg még ismerkedni sincs nagyon lehetőségem, nem hogy egy kapcsolatot felépíteni. Próbálkoztam neten is, volt pl. egy férfi, akit végre még a gyerek ténye sem zavart, de hetekig képtelenek voltunk egy normális találkozót összehozni. Hogy alakíthatnék így ki bárkivel egy kapcsolatot?
"Mivel apukának első a munkája és a szabadsága (ezért is hagyott el minket), így nem fogja felesben átvállalni a gyereket. Mint írtam, hétvégére sem viszi el. Ráerőszakolni meg nem lehet valakire egy gyereket...mert ő folyton úton van, meg ilyen munka jött be, meg olyan utazás...mindig van valami, ami miatt nem viszi el hétvégére. Még helye sincs nála a gyereknek...semmi cucca, játék vagy bármi. Ez így neki a legkényelmesebb, de nem tudok mit csinálni."
Te jó ég! Az ilyen szerintem ne nevezze magát apának... A bamba tehént nem úgy értettem, hogy nem értél el semmit az életben, hanem hogy van valaki, aki egy közös gyerek érdekében nem vállalja a közös terheket, és te ezt hagyod neki.
Oké, ne vigye el hétvégére, de arra az időtartamra, amikor neki kellene rá vigyáznia fizessen neked egy dadust! Ne haragudj, de ezek lennének azok az idők, amikor neked egy kicsit magaddal kellene törődnöd! Biztos van ennek valami jogi útja is, mint közös gyermekfelügyelet. A helyedben a sz_rt is kiverném belőle.
Ah, csak felhúzom magam, hogy ilyen "apák" léteznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!