Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok feldolgozni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok feldolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A volt férjem több mint két éve hagyott el minket az akkor 2 éves gyerekünkkel. Azóta ő éli az életét, utazik, szárnyal a karrierje, ezért a gyereket sosem viszi el hétvégékre, mert mindig dolgoznia kell, vagy elutazik, csak max 1-1 délelőtt, délutánra találkoznak.

Bár gyerektartást fizet, mivel albérletben lakunk Budpaesten, nagyon nehezen jövünk ki, így én még itthonról, éjszakánként is dolgozom a főállás, a gyerek és minden mellett. Szinte soha nem jutok el itthonról, örülök, ha a plusz munkák idejére meg tudom oldani a gyerekvigyázást, arra már nem jut, hogy néha kicsit kikapcsolódjak. A barátaim teljesen lemorzsolódtak, mert sosem érek rá, vagy vállalhatatlanul fáradt vagyok. Lényegében semmi nincs az életemben a gyereken és a rengeteg munkán kívül, fáradt vagyok, meggyötört és mérhetetlenül magányos. És nem látok lehetséges kiutat ebből: nincs se lehetőségem, se időm ismerkedni, kiakpcsolni. A gyerek persze az apjának mindig örül, alig várja, hogy találkozzanak, vele az élet móka és kacagás, folyton sír, hogy vele akar lenni, én meg hiába szakadok meg, hogy a szabadidőmben is vele foglalkozzak, neki csináljak programot, boldoggá tegyem, csak az apja kell neki.

Múlt héten beközölte az exem, hogy most már egy ideje komoly kapcsolatban él valakivel, és lassan bemutatná a fiúnknak. És mintha valami utolsó csepp lett volna, eddig tartottam magam, erős voltam, de most mint egy gát, felszakadt minden, és állandóan zokogok, rámtört még jobban a magányom, az egész kilátástalan élet, amit 29 évesen élek, és képtelen vagyok ezt az egészet feldolgozni.

Félek, hogy teljesen elnyel ez az állapot és nem tudok belőle kijönni. Egyszer már felálltam a padlóról és kialakítottam az életünket, pedig iszonyat nehéz volt, és most hirteln megint úgy érzem magam.

Igazából nem is tudom, miért tettem fel ezt a kérdést, jól esett legalább leírni is, de jól esne néhány bátorító szó, vagy olyannak a tapasztalatai akik túlmentek ezen, és még boldogok lettek valaha az életben. Köszönöm

2017. jún. 12. 18:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Na, ha nálunk ez állna fenn, hogy elhagyna, vihetné a gyereket is, pont.

Le lehet pontozni, nem érdekel, de az rohadtul nem fair, hogy a férfiak 98%-a utazgat éli az életét, a nő meg szakadjon bele a gyereknevelés-munka-idő háromszögbe.

2017. jún. 12. 18:23
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
En leulnek es beszelnek az exszel. Ne csinalj martirt magadbol, tessek az asztalra csapni, hogy "igenis apukam te is ott voltal a gyerekcsinalaskor, tudtommal elvezted is, most akkor ebbol is kiveszed a reszedet, mert nem fogok megdogleni az ejjel nappali munkaban, mialatt te eled a vilagodat.".
2017. jún. 12. 18:24
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Kedves Kérdező, annyira átérzem. Nekem is egy 4,5 éves gyermekem van, igaz én 33 éves vagyok. De hasonló helyzetben. Okosat nem tudok írni. Első alapvetően jól írja, csak egy Anya nem képes (normál esetben) odaadni a gyermekét, hogy tessék mától neveld Te, bár kétségkívül megérdemelné ezt sok Apuka. Így marad a munka-gyereknevelés-időhiány szentháromsága. Megoldás lehet egy új párkapcsolat de ha jól érzem Te még érzel valamit az ex iránt
2017. jún. 12. 18:36
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha a gyerek is szeret az apjaval lenni akkor meg kell beszelni es oldani,hogy felesbe neveljetek.Legyen nala is es nalad felvaltva.Nagyon ugy tunik,h az apa a kenyelmesebb veget fogta meg a gyereknevelesnek es neki ez igy pont jo.
2017. jún. 12. 18:47
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
A teremburáját kérdező! Állj a sarkadra, mert a kedves ex úgy kihasznál téged, mint a fene! Ha neki VAN IDEJE csajozni, akkor gyereket nevelni is! 1 hét nála-1 hét nálad!!! Az isten szerelmére nem szabad magadba roskadnod 29 évesen, ezt ne csináld így tovább! Egy 4 éves gyerek már simán elvan az apjával is!!! Ne legyél bamba tehén!!!
2017. jún. 12. 18:51
 6/20 A kérdező kommentje:

Mivel apukának első a munkája és a szabadsága (ezért is hagyott el minket), így nem fogja felesben átvállalni a gyereket. Mint írtam, hétvégére sem viszi el. Ráerőszakolni meg nem lehet valakire egy gyereket...mert ő folyton úton van, meg ilyen munka jött be, meg olyan utazás...mindig van valami, ami miatt nem viszi el hétvégére. Még helye sincs nála a gyereknek...semmi cucca, játék vagy bármi. Ez így neki a legkényelmesebb,, de nem tudok mit csinálni.

#3-as...nem hiszem, hogy éreznék iránta még valamit. Sőt. Inkább valahogy az fáj ebben az új nő dologban is, hogy neki minden megadatik, boldog is lehet valakivel, nekem meg még ismerkedni sincs nagyon lehetőségem, nem hogy egy kapcsolatot felépíteni. Próbálkoztam neten is, volt pl. egy férfi, akit végre még a gyerek ténye sem zavart, de hetekig képtelenek voltunk egy normális találkozót összehozni. Hogy alakíthatnék így ki bárkivel egy kapcsolatot?

2017. jún. 12. 18:52
 7/20 A kérdező kommentje:
#5 nem vagyok egy bamba tehén. Elég sok mindent elértem, nagy nehézségek árán is. De ezt mégis hogy gondolod? Itt a gyerek, egy hétig nem jöhet haza? Nem azért nem adom oda, mert egy 4 éves nincs el az apjával...de olyan is volt már, hogy átvitte, mert mondtam, hogy most vele legyen, aztán egész nap egy olyan bébiszitterre hagyta, akit akkor látott először, mert neki bejött egy munka. Hát akkor inkább ne vigye el. Bár ez is biztos az én hülyeségem, hogy féltem a 4 évesem, aki még egy telefont sem tud használni, hogy felhívjon, ha bármi baj van.
2017. jún. 12. 18:55
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként egy kis pluszt kérhetnél az albérletre is tőle, végül is te szállásolod a KÖZÖS gyereketeket! Azt mégsem akarhatja, hogy egy putriba költözzetek, valami kétes helyre, csak mert nincs elég pénz fizetni az albit! Ha olyan jól megy a karrier... Eszem megáll az ilyen magukat "férfiaknak" nevező szánalmas emberektől...
2017. jún. 12. 18:57
 9/20 anonim ***** válasza:
76%
Amig apuka tokeit nem kapod el, addig ez igy is marad. Pont leszarnam a helyedben, hogy szabadsagvagy meg utazas meg egyeb filozofikus magaslatok... ha van ideje kurni az uj nojet, akkor van ideje gyereket is nevelni. Mar pardon... a gyerek ugyanis nem szabadsagvagy kerdese, es erre ideje lenne ot is raebresztened. Felelossegei vannak - pontosan ugyanannyi mint neked. En a helyedben megmondanam neki, hogy kesz, besokkaltam. Ezentul van nala lesz a gyermek, vagy elkezd vegre apakent viselkedni, mert ismetlem: kurni ugy latszik van ideje.
2017. jún. 12. 18:57
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

"Mivel apukának első a munkája és a szabadsága (ezért is hagyott el minket), így nem fogja felesben átvállalni a gyereket. Mint írtam, hétvégére sem viszi el. Ráerőszakolni meg nem lehet valakire egy gyereket...mert ő folyton úton van, meg ilyen munka jött be, meg olyan utazás...mindig van valami, ami miatt nem viszi el hétvégére. Még helye sincs nála a gyereknek...semmi cucca, játék vagy bármi. Ez így neki a legkényelmesebb, de nem tudok mit csinálni."

Te jó ég! Az ilyen szerintem ne nevezze magát apának... A bamba tehént nem úgy értettem, hogy nem értél el semmit az életben, hanem hogy van valaki, aki egy közös gyerek érdekében nem vállalja a közös terheket, és te ezt hagyod neki.

Oké, ne vigye el hétvégére, de arra az időtartamra, amikor neki kellene rá vigyáznia fizessen neked egy dadust! Ne haragudj, de ezek lennének azok az idők, amikor neked egy kicsit magaddal kellene törődnöd! Biztos van ennek valami jogi útja is, mint közös gyermekfelügyelet. A helyedben a sz_rt is kiverném belőle.

Ah, csak felhúzom magam, hogy ilyen "apák" léteznek...

2017. jún. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!