Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok feldolgozni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok feldolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A volt férjem több mint két éve hagyott el minket az akkor 2 éves gyerekünkkel. Azóta ő éli az életét, utazik, szárnyal a karrierje, ezért a gyereket sosem viszi el hétvégékre, mert mindig dolgoznia kell, vagy elutazik, csak max 1-1 délelőtt, délutánra találkoznak.

Bár gyerektartást fizet, mivel albérletben lakunk Budpaesten, nagyon nehezen jövünk ki, így én még itthonról, éjszakánként is dolgozom a főállás, a gyerek és minden mellett. Szinte soha nem jutok el itthonról, örülök, ha a plusz munkák idejére meg tudom oldani a gyerekvigyázást, arra már nem jut, hogy néha kicsit kikapcsolódjak. A barátaim teljesen lemorzsolódtak, mert sosem érek rá, vagy vállalhatatlanul fáradt vagyok. Lényegében semmi nincs az életemben a gyereken és a rengeteg munkán kívül, fáradt vagyok, meggyötört és mérhetetlenül magányos. És nem látok lehetséges kiutat ebből: nincs se lehetőségem, se időm ismerkedni, kiakpcsolni. A gyerek persze az apjának mindig örül, alig várja, hogy találkozzanak, vele az élet móka és kacagás, folyton sír, hogy vele akar lenni, én meg hiába szakadok meg, hogy a szabadidőmben is vele foglalkozzak, neki csináljak programot, boldoggá tegyem, csak az apja kell neki.

Múlt héten beközölte az exem, hogy most már egy ideje komoly kapcsolatban él valakivel, és lassan bemutatná a fiúnknak. És mintha valami utolsó csepp lett volna, eddig tartottam magam, erős voltam, de most mint egy gát, felszakadt minden, és állandóan zokogok, rámtört még jobban a magányom, az egész kilátástalan élet, amit 29 évesen élek, és képtelen vagyok ezt az egészet feldolgozni.

Félek, hogy teljesen elnyel ez az állapot és nem tudok belőle kijönni. Egyszer már felálltam a padlóról és kialakítottam az életünket, pedig iszonyat nehéz volt, és most hirteln megint úgy érzem magam.

Igazából nem is tudom, miért tettem fel ezt a kérdést, jól esett legalább leírni is, de jól esne néhány bátorító szó, vagy olyannak a tapasztalatai akik túlmentek ezen, és még boldogok lettek valaha az életben. Köszönöm

2017. jún. 12. 18:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"de nem tudok mit csinálni"

Amíg így állsz hozzá, addig valóban így is lesz!!!

Esetleg valami kedves apai nagyszülők, nagynénik, nagybácsik? Akik, kicsit beszállnának az apai oldalról a gyerekfelügyeletbe?

2017. jún. 12. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ha az exednek "szárnyal a karrierje", akkor valószínüleg a fizetése sem éppen kevés, föleg a többi megjegyzéseddel összevetve.

A bíróságon add be a tartásdíj újraszabályzására a kérvényt, mert valószínüleg jóval több járna a gyerekre, mint amennyit kapsz.

2017. jún. 12. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne várd meg, amíg idegösszeomlást kapsz! Szorongasd meg a golyóit! Ki nem szarja le az utazásait, meg az új nőjét?! Gondolj arra, ha bármi történne veled, akkor mégis mi lenne a gyerekkel? Ha ugyanúgy viselkednél, mint ő, akkor a szerencsétlen gyerek már az árvaházban lenne.

"Kedves volt párom! Rájöttem, hogy a gyermekemnek lelki értelemben nincs édesapja. Kész, ennyit bírtam!" stbstb. Új felállás, új feltételek minél hamarabb! Egyébként az lenne a normális, ha a volt férjednél is ugyanúgy otthon lenne! Nem pedig az, hogy elzavarod egy hétre hazulról.

2017. jún. 12. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem állsz ki magadért és a gyerekedért, akkor senki sem fog! A gyereknek sem jó, ha egy idegroncs anyát nézeget!!
2017. jún. 12. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt írjuk neked, hogy "jaj szegény", meg "biztos megváltozik majd a pasi", azzal semmit sem érsz el! Ő nagyon is jól elvan a kis világában, mert - ahogy írod is - ez neki baromi kényelmes így, ahogy van! Magától nem fog tenni semmit sem, főleg ha van egy "hülye", aki megcsinálja! Nem fog változni semmi, ha nem lépsz!!
2017. jún. 12. 19:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha nálad marad a gyerek, hogyhogy albérletben laktok?
2017. jún. 12. 19:48
 17/20 anonim ***** válasza:
ma 19:48-as: az egyedülálló anyák többsége albérletben lakik, méghozzá nem túl nagy vagy szép lakásban, ugyanis saját lakásra vagy komolyabb albérletre nincs pénze, az elmegy a gyerekre.
2017. jún. 12. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:
46%

Ó, dehogynem, egyszerűen beadod a bíróságra a láthatási változtatást, és ők elbírálják... kérheted egy hét ide egy hét odára és pont, a csávó ugyanúgy szülője a gyermeknek, az, hogy leszarja, egy dolog, de ha a bíróságtól megkapja a kötelezettségei elmaradásával járó jogi és pénzügyi következményeket, átgondolja.

Nő vagyok, de ezt mint te, nem csinálnám, kiharcolnám a hetes láthatást, vagy a tartásdíj jelentős emelését.

2017. jún. 12. 22:00
 19/20 A kérdező kommentje:
A láthatás az jog, és nem kötelezettség. Senkire nem lehet ráerőszakolni a gyerekét. Rendőrséggel elhozathatod, ha mondjuk a nő nem adja oda, de nem vitedheted oda a gyereket, ha az nincs otthon, vagy nem viszi el. Ez nem ilyen egyszerű.
2017. jún. 12. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha ezeket értelmes ember módjára meg tudnátok beszélni egymással. Mégis micsoda dolog, hogy nem foglalkozik a saját gyerekével?

Ellenkező esetben azért megkérdeznék erről a jog-kötelezettség dologról egy jó ügyvédet.

Kicsit az az érzésem, hogy te inkább a kifogásokat keresed, mint a megoldást... Aztán majd szerencsétlen gyereken lesz levezetve az összes hülyeség, "mert bezzeg apád, és bezzeg én". Mártírszerep.

Boldog nem leszel úgy valaha az életben, ha nem teszel érte...

2017. jún. 12. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!