Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk de szeretjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk de szeretjük egymást. Mitevo legyek? 😭

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve vagyunk együtt barátommal,illetve csak voltunk,mert közel egy hónapja szakított velem. Az ok az volt,hogy az utóbbi időben besurusodtek a dolgai,én meg túlságosan raadaszkodtam,es besokallt,hogy nem hagyok neki elég teret. Azt mondta,és éreztette is,hogy meg mindig szerelmes belem,és neki is borzasztóan faj,de ezt így nem bírja,neki egyelőre elég volt,és most nem akar kapcsolatot. Nekem őrülten hiányzik,és szeretném neki bebizonyítani,hogy van nélküle is életem,ezért már egy hete nem is beszélek vele semmilyen formában. Ha esetleg pár hét múlva felkeresnem és el hívnám valahova,annak lenne értelme? Koszonom!
2019. márc. 7. 08:51
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ha az a probléma hogy ratelepszem akkor nem gondolnám hogy az a megoldás ha azzal bombazom hogy beszéljük meg. Hagyok neki időt hogy átgondolja a dolgokat és az érzelmeit aztán beszélek vele.
2019. márc. 7. 14:38
 32/36 anonim ***** válasza:
28%

"Ha az a probléma hogy ratelepszem akkor nem gondolnám hogy az a megoldás ha azzal bombazom hogy beszéljük meg."

Jah végülis persze, ne beszéljük meg a problémát, semmi értelme...jeszsusom :D:D:D

Ha eldöntötted, hogy mit csinálsz, akkor mégis minek írtad ki a kérdést?

Egyébként meg ha ennyire baj a barátodnak, hogy rátelepszel, az már régen rossz. Ha dúlna a szerelem, akkor nem idegesítené, hogy rátelepszel, sőt..nem is venné annak, örülne neki, hogy vele vagy. Ha együtt fogtok élni, akkor mégis mi lesz? Azt fogja mondani, hogy most elköltözik 1 hétre, mert túl sokat látott, túl sokat voltatok együtt? Már ne is haragudj, nem tudom hány évesek lehettek, de a tinik szoktak így viselkedni. Inkább keress egy másik srácot, mert nem illetek össze, nem fog ez sokáig tartani, de majd rájössz idővel.

2019. márc. 7. 14:42
 33/36 A kérdező kommentje:
Koszonom,időközben megkeresett,valaki megteszi hogy törli a kérdést? Koszonom!
2019. márc. 7. 14:52
 34/36 anonim ***** válasza:
72%
És íme, élő példáját láthatjuk, ahogy egy fiatal nővel a bolondját járatják :D:D:D
2019. márc. 7. 15:01
 35/36 A kérdező kommentje:
Akkor pofára esek ez van,legalább tanulok 🤷🏼‍♀️
2019. márc. 7. 15:06
 36/36 anonim ***** válasza:
Mi honnan tudhatnánk azt, hogy lenne-e értelme, ha egy ideig békénhagynád, azután felkeresnéd? Sajnos ezt senki nem tudja biztosra megjósolni.Próbáld ki, erre csak ez az egyetlen megoldás.Addig úgysem lesz nyugtod.
2019. márc. 7. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!