Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk de szeretjük egymást. Mitevo legyek? 😭
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve vagyunk együtt barátommal,illetve csak voltunk,mert közel egy hónapja szakított velem. Az ok az volt,hogy az utóbbi időben besurusodtek a dolgai,én meg túlságosan raadaszkodtam,es besokallt,hogy nem hagyok neki elég teret. Azt mondta,és éreztette is,hogy meg mindig szerelmes belem,és neki is borzasztóan faj,de ezt így nem bírja,neki egyelőre elég volt,és most nem akar kapcsolatot. Nekem őrülten hiányzik,és szeretném neki bebizonyítani,hogy van nélküle is életem,ezért már egy hete nem is beszélek vele semmilyen formában. Ha esetleg pár hét múlva felkeresnem és el hívnám valahova,annak lenne értelme? Koszonom!
Rettentően önző a barátod. Komolyan felidegesített amikor olvastam, hogy majd keres ha megnyugodott és átgondolta :D
Először is, a párommal sok sok éve vagyunk együtt, a legnagyobb szarban, a legkevesebb szabadidővel, fel sem merült, hogy külön folytassuk...
A másik meg, miért csak saját érdekei, érzései a lényegesek? Abba bele sem gondol, hogy ezzel fájdalmat és vágyakozást okoz? El kéne engednie (Neked is őt), mert ebből már nem lesz kapcsolat...
2019. márc. 7. 10:46
12/36 anonim válasza:
Naív kislány vagy még, de majd idővel rájössz, hogy milyen butus voltál. A barátod nem szeret. Ha szeretne, nem hagyott volna el. Ha én szeretek valakit, akkor nem nyűg vele lenni, nem teher számomra, inkább pozitív töltést ad. Hiába mondja azt, hogy szeret téged, nem szeret. Nem az számít, hogy mit mond, hanem, hogy mit tesz. Márpedig ő azt tette, hogy elhagyott, és ezzel minden elárult. A szavak nem számítanak, csakis a tettek.
2019. márc. 7. 10:49
13/36 anonim válasza:
Sajnos az utolsóval kell hogy egyetértsek. Hiába a lepontozás. Aki szeret az nem kér szünetet.Ez sok évi tapasztalat.
2019. márc. 7. 11:27
14/36 anonim válasza:
Kérdező, nem kellett más nőnek és tudja, hogy hozzád visszakunyizhatja magát. Ennyi.
2019. márc. 7. 11:34
15/36 A kérdező kommentje:
Látom ide is kar volt kiírnom,komoly válaszokat úgysem fogok kapni. Igen egyébként három év alatt sem szeretett,csak kihasznált,mellettem volt vagy öt nője folyamatosan ..ez pont így történt koszonom a normális válaszokat :D
2019. márc. 7. 11:36
16/36 anonim válasza:
"Az előtte levő napokban és hetekben is minden rendben volt,nem éreztem magam elhanyagolva,mindig mondta hogy szeret,hozzambujt,puszilgatott,szex is sok volt...nem gondolnám hogy egyik napról a másikra kiszeretett volna belőlem ..."
Most akkor meg minden húú de tökély volt,vagy nagyon nem,hosz sok vtál neki.Innen indul is,hogy nem volt jó már neki veled.Szeret,de nem eléggé.Egyik-napról a másikra nem,de szép lassan igen,változik,és odáig. Jut,hogy erre no ncs szüksége továbbiakban.
Szeret csak nem ùgy.
2019. márc. 7. 11:40
17/36 A kérdező kommentje:
Ő maga mondta a szemembe is meg telefonon is hogy meg mindig szeret. Az utolsó egy hétben amikor meg együtt voltunk akkor logtam sokat a nyakán és ebből lett elege. Úgyhogy hagyjátok ezzel a “barátilag szeret” dumával. Éreztem volna ha nem úgy áll hozzam,ahogy eddig és erről szó sem volt.
2019. márc. 7. 11:45
18/36 anonim válasza:
Ki írt itt olyat,hogy kihasznált,ês 5 nője volt melletted??
2019. márc. 7. 11:45
19/36 anonim válasza:
Én nem csodálkozom, hogy kiábrándult belőled. Ha te igazán szeretted volna ezt a srácot akkor nem akaszkodtál volna rá és nem tapadtál volna ilyen önző módon, amikor külön kérte, hogy adj neki egy kis teret. Ha ennyit nem voltál képes megtenni, nem tudom min csodálkozol, bárki besokallt volna.
2019. márc. 7. 11:46
20/36 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolsó válaszoló őszinte és normális véleményét erre voltam kiváncsi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!