Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk de szeretjük egymást. Mitevo legyek? 😭
Tini párkapcsolati kategóriába kellett volna ezt kiírnod.
Tehát minden olyan válasz nem őzinte, meg nem értelmes, ahol azt írják, hogy nem szeret téged? Az meg értelmes, ahol a véleményeddel egyetértenek, hogy a te hibád.
Abban legalább egyetértek veled, hogy tényleg értelmetlen volt kiírnod a kérdést.
A stílusod után nem csodálkoznék a helyedben, hogy több értelmes válasz nem érkezik.
De logikai szemszögből nézve, a te esetedtől függetlenítve ha két ember szereti egymást, akkor összejönnek valószínűleg.
A többi meg már a te életed, te problémád.
Végtelen naivitás azt hinni, hogy "ha szeret, akkor nem szakított volna". A szeretet a párkapcsolat egyik eleme a sok közül. Attól még, hogy steretitek egymást, a kapcsolat nem biztos, hogy működőképes. Nem a szeretet teszi lehetővé, hogy a párkapcsolat működjön, hanem éppen fordítva: a működőképes párkapcsolat teszi lehetővé, hogy szeressétek egymást továbbra is.
Ez úgy általánosságban írom a 2323567697467 válaszolónak, aki folyton ezzel az együgyű érveléssel jön.
Kérdező: ha összejönnétek újra, változna bármi érdemben? Mit és hogyan tehetnél/tehetnétek azért, hogy máshogy legyen? Miért működne másodszor, ami először nem működött?
"a működőképes párkapcsolat teszi lehetővé, hogy szeressétek egymást továbbra is."
Azért ez nem egészen így van. Hiába működőképes a párkapcsolat, ha egyszerűen nincs meg a kémia, nincs meg a szerelem. Márpedig hidd el, nekem férfi létemre van olyan női barátom, akivel működőképes lenne a párkapcsolat, de mivel nem vonzódom hozzá, ezért nem tudnék vele összejönni. Barátok vagyunk. És hidd el, egyszerű, de igaz az az állítás, hogy ha szeretné, szerelmes lenne a nőbe, akkor nem hagyta volna ott. Én míg szerelmes voltam az exembe olyan sok mindent eltűrtem neki, amit mai napig bánok..pedig az aztán nem volt működőképes kapcsolat és mégis együtt voltunk, mert szerelmes voltam...aztán elmúlt a szerelem és vége lett.
"Azt kérdeztem,hogy lenne e értelme ha most egy ideig békén hagynám aztán felkeresnem? Nem azt,hogy szerintetek szeret e."
Tessék, akkor itt a válasz, ha ennyire nem bírsz magaddal. Nem lenne értelme, ugyanis egy kapcsolatot nem úgy kell rendbe hozni, hogy nem beszélünk egymással, eltávolodik a két fél egymástól. Egy kapcsolatot közös erővel kell rendbe hozni és ahhoz mind a két fél kell...az a legrosszabb dolog ha nem keresitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!