Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk de szeretjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk de szeretjük egymást. Mitevo legyek? 😭

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve vagyunk együtt barátommal,illetve csak voltunk,mert közel egy hónapja szakított velem. Az ok az volt,hogy az utóbbi időben besurusodtek a dolgai,én meg túlságosan raadaszkodtam,es besokallt,hogy nem hagyok neki elég teret. Azt mondta,és éreztette is,hogy meg mindig szerelmes belem,és neki is borzasztóan faj,de ezt így nem bírja,neki egyelőre elég volt,és most nem akar kapcsolatot. Nekem őrülten hiányzik,és szeretném neki bebizonyítani,hogy van nélküle is életem,ezért már egy hete nem is beszélek vele semmilyen formában. Ha esetleg pár hét múlva felkeresnem és el hívnám valahova,annak lenne értelme? Koszonom!
2019. márc. 7. 08:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%
Semmi értelme nem lenne te kullancs
2019. márc. 7. 11:50
 22/36 A kérdező kommentje:
Szerintem meg neked nincs értelmed te empatiatlan bunkó.
2019. márc. 7. 12:06
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Tini párkapcsolati kategóriába kellett volna ezt kiírnod.

Tehát minden olyan válasz nem őzinte, meg nem értelmes, ahol azt írják, hogy nem szeret téged? Az meg értelmes, ahol a véleményeddel egyetértenek, hogy a te hibád.

Abban legalább egyetértek veled, hogy tényleg értelmetlen volt kiírnod a kérdést.

A stílusod után nem csodálkoznék a helyedben, hogy több értelmes válasz nem érkezik.

De logikai szemszögből nézve, a te esetedtől függetlenítve ha két ember szereti egymást, akkor összejönnek valószínűleg.

A többi meg már a te életed, te problémád.

2019. márc. 7. 12:11
 24/36 anonim ***** válasza:
71%
Aki szeret, az nem hagy el, hanem Veled közösen megoldja a problémákat. Minden más csak üres szöveg.
2019. márc. 7. 12:27
 25/36 anonim ***** válasza:
62%
Most mégis mi a bajod Kérdező? Az, hogy azt írjuk, nem szeret téged valójában? Tudom, nehéz beletörődni, mert fáj, de ez az igazság. Mégis ki mondta azt, hogy előtte évekig mikor veled volt, akkor sem szeretett? Tanulj már meg szöveget értelmezni. Akkor lehet, hogy szeretett, de most már nem. Változnak az emberek és az érzések, semmi sem állandó. Becsaphatod és mondogathatod magadnak, hogy te vagy a hibás, és hogy szeret téged, de ez hazugság. Bár megértem, könnyebb hazugságban élni, mint beismerni az igazságot, mert az fáj. A barátod már nem szeret téged, különben veled lenne, nem hagyott volna el, ÉRTED? Ha megcsalt volna, de azt mondja, szeret, akkor azt is elhiszed neki? Ennyire ne legyél már ostoba... De tudod mit? Megérdemled hogy szenvedj. Feltettél egy kérdést, ahol elég egyhangúan azt tanácsoltuk, hogy lépj tovább, mert nem szeret a barátod. Te nem erre a negatív válaszra számítottál, ezért nem fogadod el, és szerinted nem is válaszoltunk a kérdésedre. Miért is? Miért csak a pozitív, neked tetsző válaszok a jó válaszok? Feltettél egy kérdést, mi válaszoltunk rá, de ha ennyire eldöntötted magadban, hogy mik a jó válaszok, akkor nem értem minek írtad ki a kérdést. Idióta vagy.
2019. márc. 7. 12:55
 26/36 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a srác taktikázik.Várj és figyelj, hamarosan megtudod, mi sül ki belőle...
2019. márc. 7. 13:14
 27/36 anonim ***** válasza:
70%

Végtelen naivitás azt hinni, hogy "ha szeret, akkor nem szakított volna". A szeretet a párkapcsolat egyik eleme a sok közül. Attól még, hogy steretitek egymást, a kapcsolat nem biztos, hogy működőképes. Nem a szeretet teszi lehetővé, hogy a párkapcsolat működjön, hanem éppen fordítva: a működőképes párkapcsolat teszi lehetővé, hogy szeressétek egymást továbbra is.

Ez úgy általánosságban írom a 2323567697467 válaszolónak, aki folyton ezzel az együgyű érveléssel jön.

Kérdező: ha összejönnétek újra, változna bármi érdemben? Mit és hogyan tehetnél/tehetnétek azért, hogy máshogy legyen? Miért működne másodszor, ami először nem működött?

2019. márc. 7. 13:53
 28/36 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy nem értelmesek a válaszok hanem azt hogy nincs értelme hogy szinlejen. Az előtte való nap is rendben volt minden,egy hétig tényleg teljesen a nyakán voltam,amikor vizsgája volt dolgozott és suliba is járt. Tudom hogy sok voltam neki,engem is zavart volna ha valaki ennyire rám telepszik. De egész végig ugyanúgy bánt velem ahogy korábban is,mi értelme lett volna ha megjatssza magát? Az ember érzi ha szeretik,kimutatta,kedveskedett és rengetegszer mondta is. Nem fogadok el olyan választ h szerintetek nem szeret,mert nem láttok bele a kapcsolatba,és egyikotok sem a kérdésre válaszolt. Azt kérdeztem,hogy lenne e értelme ha most egy ideig békén hagynám aztán felkeresnem? Nem azt,hogy szerintetek szeret e. Szövegértelmezés.
2019. márc. 7. 14:28
 29/36 anonim ***** válasza:

"a működőképes párkapcsolat teszi lehetővé, hogy szeressétek egymást továbbra is."

Azért ez nem egészen így van. Hiába működőképes a párkapcsolat, ha egyszerűen nincs meg a kémia, nincs meg a szerelem. Márpedig hidd el, nekem férfi létemre van olyan női barátom, akivel működőképes lenne a párkapcsolat, de mivel nem vonzódom hozzá, ezért nem tudnék vele összejönni. Barátok vagyunk. És hidd el, egyszerű, de igaz az az állítás, hogy ha szeretné, szerelmes lenne a nőbe, akkor nem hagyta volna ott. Én míg szerelmes voltam az exembe olyan sok mindent eltűrtem neki, amit mai napig bánok..pedig az aztán nem volt működőképes kapcsolat és mégis együtt voltunk, mert szerelmes voltam...aztán elmúlt a szerelem és vége lett.

2019. márc. 7. 14:32
 30/36 anonim ***** válasza:

"Azt kérdeztem,hogy lenne e értelme ha most egy ideig békén hagynám aztán felkeresnem? Nem azt,hogy szerintetek szeret e."

Tessék, akkor itt a válasz, ha ennyire nem bírsz magaddal. Nem lenne értelme, ugyanis egy kapcsolatot nem úgy kell rendbe hozni, hogy nem beszélünk egymással, eltávolodik a két fél egymástól. Egy kapcsolatot közös erővel kell rendbe hozni és ahhoz mind a két fél kell...az a legrosszabb dolog ha nem keresitek egymást.

2019. márc. 7. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!