Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeretjük még egymást, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretjük még egymást, de szakítottunk, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

3 hete szakítottunk a párommal 4 év után, szeretjük még egymást, de nagyon sok apró dolog van amiben hibáztunk mind ketten és jelenleg ez a legjobb döntés amit hozhattunk. Most mind ketten megnyugodtunk, de közben nagyon rossz egymás nélkül, szeretjük még egymást. Rossz érzés tudni, hogy nemrég még a kezét fogtam, öleltem, hozzábújtam stb.

Barátként váltunk el, tartjuk a kapcsolatot.

Mit csináljak, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapok Nélküle? Minden rá emlékeztet.

Barátnőim nem igazán vannak, aki az az pedig 100 Km költözött.

2014. jan. 5. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Lépjetek túl rajta. Ez már nem szerelem szerintem, csak kötődés. Maradjatok barátok. Próbáld lefoglalni magad valamivel. Használf fel az időt magadra. Járj közösségbe, kezdj bele új dolgokba. Sport, hobby stb, amiben örömödet leled. Én is voltam hasonló hetelyzetben és ezeket csináltam én is. Sokkal jobb lett. Neked még egyszerűbb dolgod lesz. Nőként új kapcsolatot találni is könnyebb. (már ha készen állsz majd rá)

24 F

2014. jan. 5. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ez egyszerű önzőség, nem az fáj, hogy elment, ha nem az, hogy nincs veled! Gyorsan kezdj el flörtölni, kefélni másokkal!
2014. jan. 5. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is jó szokott lenni, ha ilyenkor még szexre összejártok, amíg valamelyikőtök nem talál újabbat.
2014. jan. 5. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!