Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a volt barátnőm akivel kb: fél éve szakítottunk de még mind a ketten szeretjük egymást csak az a baj hogy amikor vele vagyok akkor ő teljesen elérzékenyül meg minden és a régi szép és jó dolgok jutnak eszébe?
de mikor hazamegyek tőle 1-2 napig nem beszélünk és a neten utánna beszélünk akkor meg a rossz meg a veszekedések törnek fel benne és ezért nem járunk újra pedig szeretjük egymást mit tudnék ijen hejzetben tenni? és most igy szakítás után találkozunk néha és akkor is smárolunk egy csomót meg minden mint régen meg mintha járnánk de másnap a legutóbbi eset után megkérdeztem tőle h akkor most újra eggyüt azt írta h nem... és ez nekem nagyon szar meg neki is és nem tudom mit csináljak segítsetek lécci
pontosan ezt írta nekem arra hogy akkor most újra eggyütt?
nem... amikor elöttem vagy teljesen más mert ezsembe jut minden jó... és akkor az agyam kikapcsol... persze akkor sokáig biirta-vagyis legutúbb
na de ilyenkor mikor igybeszünk akkor meg a rosszak...
és itt nem a sziivemre hallgatok
perszeakkor igen mikor velem vagy....
segítsetek nekem nagyon szeretem... ?
olvasgasd egy kicsit, nagyon sok jó tanács van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!